mit vaskerum er ved at være færdigt

…og jeg ELSKER det.

I dag har jeg gang i den første vask i snart 2 uger, og det kunne ses på mængden af vasketøj!
Vaskemaskinen har været koblet fra i den tid der er blevet rodet og regeret i vaskerummet, men i dag blev det “Store Vaskedag” 🙂
Vejret er endda så perfekt til at kunne hænge vasketøjet ud til tørre… Hvad kunne jeg mere ønske mig? (Ud over at vinde en halv million og at få en kæreste???)

Det eneste der mangler at blive lavet inde i vaskerummet, inden det næste rum i kælderen, som skal blive mit “hundspa” til Bertha-hunden, skal ordnes, skal der laves en afdækningskasse, som skal løbe hele vejen langs bagkanten af den lange bordplade som er blevet monteret.
Der er ca 10 cm ind til væggen, og jeg ved at jeg vil HADE det, når der falder sokker der ned bag ved, hver gang jeg ordner vasketøj… i hvert fald når jeg ordner vasketøj der indeholder sokkker!!!
Jeg skal lige have fundet en hjælpende hånd, der kan løse opgaven, men jeg tror jeg er ved hvordan der bliver lavet den pæneste løsning, men nu må vi se 😉

Jeg skal nok snart få taget et par billeder, så du kan se hvordan rummet er kommet til at se ud, men lige nu flyder der jo med 2 ugers vasketøj, og det gør sig altså ikke så godt på billeder.
Desuden mangler jeg også at finde ud af, hvilke former for vægopbevaring jeg skal have sat op (her tilbyder IKEA jo uanede løsningsmuligheder, så jeg skal nok et smut forbi dem snart igen).

Ih hvor jeg også glæder mig til at få gang i hunderummet. Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt, og skønt at få samlet det hele på et sted, for jeg HAR altså meget til den lille uldtot. Læs evt her (ca midt i posten) hvor jeg har listet tingene op 😉

Nå, vasketøjet kalder…. Må din tirsdag blive smuk og sensommer-agtig.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.