musthaves…indeed!

I november, købte jeg en fantastisk smuk kjole, fra det danske designermærke Margot.

Den var grøn med hvide prikker, og UTROLIG behagelig at have på.
Margot-kjoler er desværre ikke i Bilka-prislejet, så jeg havde en forventning om, at kvaliteten var i top.
Desværre blev kjolen, efter kun 3 vaske, helt grå og nusset, så her i januar, gik jeg ind i butikken, hvor jeg havde købt min yndlingskjole, for at høre om kvaliteten virkelig var så dårlig, eller om jeg bare havde været uheldig.

Den søde ekspedient sagde, at de aldrig havde reklamationer på kjolerne fra Margot, så hun ville sende den ind.
Ca. 14 dage efter blev jeg ringet op, og fik at vide at jeg fik krediteret min kjole, og kunne komme ind og hente en ny, så det var jo bare dejligt.

Desværre kunne jeg ikke få den samme kjole igen, da Margot kun laver kjolerne i begrænset antal, så ekspedienten foreslog at jeg ventede nogle uger, indtil den nye kollektion var kommet i butikkerne…og det gjorde de i går 🙂

Jeg valgte denne smukke og utroligt fede kjole:

margot-kjole-MWM-00505-Wilma-t

 

Kjolen hedder “Wilma” og er påtrykt hvide liljekonvaller og med lidt grønt. Ved ærmerne er der hvide og grønne store prikker. Det samme er der nederst, på indersiden af kjolen. ELSKER deres detaljer.
Jeg skal lige vænne mig til snittet, da det er ret kropsnært, men der handler det vel bare om at have det rette “udstyr” på inden under 😉

Jeg fik Margot’s katalog med, hvor hele deres forår/sommer-kollektion er vist, og der fandt jeg lige et par kjoler mere jeg bare MÅ eje. Se lige disse her:

margot-kjole-MWM-00510-Beverly-t

 

Denne her hedder “Beverly” og har et lidt løsere snit, end “Wilma”, og er også ualmindelig skøn.

 

Margot

 

Denne her hedder “Julie” og har et bredere bælte under brystet, og har fede detaljer ved ærmerne.

Du kan finde hele kollektionen på Margot’s hjemmeside her.
Alle billederne er fra Margot.

Ud over at få et katalog fra Margot, fik jeg også det seneste katalog fra duMilde, som også er et af mine favoritmærker.

Her fandt jeg søreme også lige et par enkelte musthaves!

Se bare hvilke skønne skønne favoritkjoler jeg har forelsket mig i fra duMilde:

duMilde_1

 

Denne kjole hedder “Wauw Wilhelmina” og har mange fede detaljer på, og er syet i et meget blødt og lækkert stof, så den er perfekt her til foråret, og farverne vil passe PERFEKT til mig 😉

 

duMilde_2

 

Denne her hedder “Maggies Marples” og er i en dyb blå farve, med lyserøde påsyningerne på ærmerne, samt kendetegnet: En hæklet blomst.
Kjolen er SÅ sød.

 

duMilde_3

 

Jeg bliver NØDT TIL at blive inviteret til et bryllup, eller en anden stor fest til sommer, for denne her kjole MÅ jeg bare eje. Den hedder “Amandas Addiction” og er en hellang kjole, med et hæklet, påsyet bælte i råhvid, og med halvlange ærmer med rynkeeffekt.
Jeg synes at kjolen er SÅ smuk, og behagelig at have på, på samme tid.

Alle billeder er fra duMilde.

Du er måske også blevet vild med kjolerne jeg netop har vist, eller blevet nysgerrig for at finde ud af om der er andre af deres kjoler du synes der er federe.
Prøv at kigge ind på de to websites, og fortæl mig hvilke kjoler der er dine favoritter…. måske du kan tippe om andre fede tøjmærker?

Hav en fantastisk smuk og solrig lørdag.

 

 2 thoughts on “musthaves…indeed!”

  • Er helt vild med den der “amandas addiction” 🙂 !!!
    …. Men det var da vel nok en skam du skulle vente til den nye kollektion kom (*host* NOT) 😉 Heldige asen!

  • Hi hi ja “ærgerligt” at jeg skulle vente 😉
    “Amandas Addiction” er total fed….jeg SKAL altså se om jeg kan støve en stor fest op, her i løbet af sommeren, så jeg bliver nødt til at anskaffe mig kjolen…..andet går jo ikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.