Når der er nedbrud

Når der er nedbrud

Bloggen har været nede i 2 døgn.

Argh!!!!! Det har været nogle lange døgn hvor jeg ikke vidste om de sidste 6 års arbejde har været spildte.

Heldigvis har webhotellet kunnet genskabe siden igen, og det er kun mit seneste nytårsindlæg som de ikke har genskabt. Det må jeg så lære at leve med 😉

Men fy for pokker hvor er det nervepirrende, når man ikke selv er herre over situationen og ej heller over udfaldet.

 

Hvad et nedbrud kan føre til

Nu er alt heldigvis godt igen. Og jeg fortsætter ufortrødent med at blogge om dette og hint … nåh ja, nu nok mest om min dejlige have 🙂

Her er jeg ved at planlægge hvad jeg håber kommer til at ske i 2018. Det bliver noget med at plante flere rosenhække. Færdiggøre forhaven og lidt mere øvelse i at så og tage stiklinger (hvilket er en disciplin jeg endnu ikke har haft vildt meget held med).


Billedet er fra i sommers, og det er her rundt om orangeriet jeg har en drøm om at få plantet en smuk rosenhæk.

 

Jeg overvejer om det skal være en hæk med rosen Lady Emma Hammilton. Den har så smuk en farve, som jeg forestiller mig vil stå så flot til orangeriet og belægningen.

 

Men der er jo desværre endnu ikke vejr eller temperaturer til at gøre det store i haven lige pt. Derfor har jeg planer om, at næste blogindlæg skal handle om den kommende køkkenudvidelse. Jeg vil vise dig hvordan rummene ser ud nu, og hvad vi drømmer om hvad vi gerne vil have det skal ende med.

Må din weekend blive dejlig og fuld af skønne oplevelser <3

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.