Når kæresten er på plakaten

Når kæresten er på plakaten

Jeg er en af de heldige der har meget musik i mit liv: Min kæreste er musiker i hans fritid, og han har sit eget musikrum med lydstudie og alt hvad der bimler og bamler inden for den verden 🙂
Sammen med hans band, spiller han 60’ermusik. Og han er VILDT dygtig til det 🙂

Når han skal øve med sit band, ‘Shades of the Sixties‘ , foregår det i musikrummet, og vi andre nyder den gode musik imens 🙂

Her op til jul har bandet ekstra travlt, da de skal spille til en del julefrokoster. Et af stederne er inde i byen på det lokale spillested Tobaksgården. D. 9.12. skal de spille op til dans efter spisningen 🙂

I dag da jeg kom gående igennem området ved Tobaksgården, så jeg dette store banner:

img_9724

Lige der hænger bl.a. min skønne og dygtige kæreste, sammen med hans bandmedlemmer.

Tobaksgården er et fantastisk spændende område med flere bygninger, som bl.a. indeholder det lokale turistkontor, en lækker Café (hvor ældstedatteren lige har fået job 🙂 ), biograf, spillested og meget mere.

img_9725

Tobaksgården rummede for ca. 21 år siden den legendariske tobaksfabrik, som efter 112 år på samme adresse valgte at bygge ny fabrik i udkanten af Assens i stedet for. Herefter overtog Assens kommune bygningerne. Og i 2004 blev det besluttet at oprette et kulturhus.

img_9726

Og her, midt på de historiske vægge, hænger min kæreste <3 (det er ham der er nederst i billedet med solbriller på).

Jeg synes det er super godt gået af de dygtige gutter. De har virkelig fortjent succes, for de er HAMRENDE dygtige, vildt professionelle og er helt autentiske, da de ikke bruger snyd med lyden eller noget i den retning. Det er lige min stil 🙂

Jeg håber at jeg får lov til at snige mig ind og lure lidt, når de skal spille på Tobaksgården. Men mon ikke det lykkes? Det tror jeg 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.