Når man ikke er vild med at lægge blomsterløg

Når man ikke er vild med at lægge blomsterløg

– hvorfor er det så at jeg har bestilt en helt stak løg hjem fra Holland?

Det må være forestillingen om hvor smukt det kan komme til at se ud til næste forår der må være drivkraften 🙂

Jeg ved ikke hvorfor jeg absolut ikke gider at lægge løg. Måske det er fordi jeg ikke kan se et resultat med det samme. Jeg skal jo bare putte det der løg ned i jorden, og dække det til igen. Hvad sjov er der i det? Men nu har jeg altså bestilt en masse blomsterløg hjem. Så må jeg jo bare tage mig sammen når de bliver leveret, og få smidt dem i jorden. Og glæde mig over at der til foråret vil komme de smukkeste blomster op af jorden 🙂

Jeg har bestilt alle løgene hos et hollandsk løgfirma Bulbi. Her kan man købe et større parti løg end man normalt kan her i DK, og til en helt anden pris. Jeg har tidligere købt blomsterløgene i Bilka, og der løber  jo ret hurtigt op. Så selvom der kommer fragt på 75,- oveni leveringen fra Holland, så har jeg alligevel sparet en del.
Du kan se hvilke løg jeg har bestilt:

Allium – Karataviense ivory queen:

 

 

Allium – Caeruleum:

 

Tulipaner – Mount tacoma:

 

Anemoner – The bride de caen:

 

Tulipaner – Blue spectacle:

 

Så nu er det bare at vente til jeg modtager blomsterløgene, og håbe på der kommer lidt ophold imellem regnbygerne! Når jeg nu i forvejen ikke er pjattet med at lægge blomsterløg, så behøves jeg jo ikke at skule pines endnu mere med regn og blæst, vel? 😉

 TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lisbeths Haveblog
8. oktober 2017 08:03

Hej Kira
Det er nogle smukke løg, du har købt. De hvide prydløg ser meget spændende ud med de anderledes blade. Og ih, hvor jeg kender det – Først glæden ved at bestille, så det sure slid og den efterfølgende belønning i foråret: http://blog.byhaveniebeltoft.dk/lige-netop-det-her-loeg/
God arbejdslyst. Lad os håbe for os, at det bliver godt læggevejr.
Mange hilsener, Lisbeth