Når man siger farvel til det gamle og goddag til det nye

Når man siger farvel til det gamle og goddag til det nye

Min sommerferie er startet lidt mere anderledes end den normalt har gjort: Jeg er flyttet sammen med kæresten gennem 2,5 år. Jeg er aldrig flyttet sammen med andre, siden dengang jeg flyttede hjemmefra, og sammen med min (nu) eksmand.

Jeg må indrømme at denne gang har været en lidt større omgang, end da jeg pakkede mit lyserøde pigeværelse ned, og flyttede fra mine forældre, og sammen med min kæreste – og kommende mand og pigernes far.

Denne gang har jeg haft 225m2 at pakke ned, samt 2 teenagere og alt deres – og mit – habengut. Nej det er ikke småting vi har skullet pakke ned, og ikke mindst finde plads til i vores nye hjem, som jo i forvejen er en etableret husholdning.
Det er dog lykkedes RIGTIG godt, og som jeg skrev i går, så har min kæreste været rigtig god til at give mig mulighed for at sætte mig eget præg på vores nye fælles hjem, og give pigerne mulighed for at få deres værelse lige som de gerne vil have det. Så han har beredvilligt stillet op med hammer, malerrule og skruetrækker, for at de kan få, lige som de gerne vil have det <3

IMG_9004

Ældstedatteren hjalp naturligvis også til under flytningen. Det ses kun lidt at hun havde været 5 dage på Roskilde Festival 😉

IMG_9005

Der blev taget et velfortjent hvil, inden det sidste seje træk skulle tages

Da vi landede i vores nye hjem – min kærestes hus – var der en dejlig overraskelse til mig og pigerne: En smuk smuk buket blomster til mig, og et gavekort til en luksusbrunch til begge piger, fra min kæreste og hans to fantastiske unger <3
Bedre velkomst kunne vi ikke ønske os 🙂

IMG_9013

Nu står buketten og ser så smuk ud i min ‘nye’ stue <3

Jeg har nu haft samme adresse som min kæreste i 2 døgn, og det føles sq egentlig helt rart 🙂

I morgen går turen til IKEA. Pigerne mangler lidt opbevaringsløsninger på deres nye værelser, og min kæreste havde en forestilling om at det bare skulle være en tøsetur – hi hi han slipper ikke! 😀 Nu er vi jo flyttet sammen, og så hører en tur i IKEA vel også med i den del, ik? 😉

Følg med i morgen og hør om vores IKEA tur, og om alle slap levende fra det 😉

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.