Næste projekt….iiiih jeg glæder mig

Næste projekt….iiiih jeg glæder mig

Her hos mig, har jeg altid en masse planer (hvilken kvinde har ikke det???) det næste projekt her på matriklen bliver, når min søde far og skønne svoger kommer og hjælper mig med at korte min udestue af.
Ja det lyder lidt mærkeligt, men min udestue stod her, da jeg flyttede ind, og jeg ELSKER den. Problemet er bare, at den tager al lys i min stue, samt på Sia’s værelse, som ligger i kælderen. Udestuen fylder hele husets længde, så derfor sker der ikke det store ved at halvere den. Bare jeg har plads til mit spisebord og franske jernseng, så er jeg glad 🙂
Som bonus får jeg så mere lys i stuen, samt en stor og lækker vinkel-terasse.  Den kan endda blive overdækket når jeg ønsker det, for i dag fik jeg nemlig en markise foræret af min dejlige veninde Anne Marie og hendes mand. Iiiiih jeg kan slet ikke vente til det hele er lavet og klar 🙂
SÅ skal der holdes havefest (håber det er lavet inden vinteren sætter ind….BRRRRR)
Når udestuen er som den skal være, skal den males sort udvendig, med hvide vinduer, det tror jeg passer meget godt til resten af huset. Hvad synes du?

Min dejlige udestue. Det er venstre del som skal kortes af, således at der kommer en terrasse helt op til huset, og det er der at markisen også skal sættes op. Iiiih det bliver fint 🙂

Min fine markise. Måske den skal have en lille omgang vask på det yderste stykke, men det må jeg se på når den bliver rullet lidt mere ud.

Lidt af alt det der skal til, for at markisen kan komme til at fungere. Må vi bare få en fantastisk og solrig sommer, så jeg kan få brugt markisen.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.