når poolen sniger sig op på 29 grader

Efter at have besøgt beduinerne, sejlet med glasbåd, været på byvandring og meget mere, valgte vi at tilbringe de sidste dage på hotellet, og bare nyde at plaske rundt i poolen, som var 29 grader varmt. Se, så er det at Frøken Leth kan være med. Det er så dejligt at flyde rundt på en luftmadras og bare slappe af…aaaaah.

DSC01235Her ses verdens 3. største hjernekoral fra vores tur med glasbåden. Det var en meget spændende tur.

På vores hotel, fandtes der flere pools, og utroligt nok, så valgte pigerne, at vi skulle være ved “stille-poolen”. Den valgte de hver dag, og det gjorde bestemt ikke mig noget…overhovedet.

Ved de andre pools, var der vandaerobic, børneskrig og -skrål, vand-volley, MANGE gennemstegte britere (gennemstegte på mere end een måde!!!) og så var der bare højt musik HELE tiden.

Ved stille-poolen kunne vi ligge under parasollen og læse vores medbragte bøger, uden at blive forstyrret, fik serveret lækre stykker frugt i jævn strøm, fik kolde vaskeklude til at køle os ned med, fik serveret lige de drikkevarer vi måtte ønske, og i det hele taget bare en udsøgt service.
Kan du komme på mere man kunne ønske sig på en daseferie? Jeg kan ikke 🙂

DSC01258Jeg advarede dig, husk det nu…. så her er endnu et billede af Frøken Leth i bikini 😉

 

DSC01836

DSC01833Udsigten fra solstolen ved stille-poolen….aaaah 🙂

Det var de sidste billeder jeg vil vise dig fra vores ferie i Egypten.
Som du nok allerede har regnet ud, så er jeg blevet rigtig glad for landet, og jeg kune sagtens finde på at rejse derned igen en anden gang. Måske det skal prøves på et andet tidspunkt af året, måske når det er koldt og regnfuldt her hjemme 🙂

Hvis du vil vide hvad jeg ellers har brugt sommerferien på, eller hvis du gerne vil se lidt kreative tiltag, så følg med i de kommende dage 🙂

Måske du er startet på arbejde igen efter en velfortjent ferie, eller måske er din ferie netop startet. Uanset om det er det ene eller det andet, så må du have en vidunderlig og solfyldt mandag.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.