Nosework med Bella the Beagle

Nosework med Bella the Beagle

Snuseleg

I går havde jeg fornøjelsen af at tilbringe nogle timer sammen med et par gode kolleger. De har alle samme interesse i hunde som jeg har.
Den ene af mine kolleger er hundetræner, og havde tilbudt sin assistance, sådan at vi andre kunne lære vores hunde at gå spor og lave nosework med dem.

I går var så dagen hvor vi skulle i ‘hundespor-skole’ 🙂

Jeg havde taget min kærestes gamle Bella med – en 11-årig beagle – som aldrig havde gået spor. Jeg var spændt på hvad den aldrende dame ville sige til det, og om hun kunne koncentrere sig, nu hvor hun blev sat i en meget ukendt situation.
Alle mine bekymringer blev gjort HELT til skamme! Bella og jeg viste sig at være et SUPER team til at udføre nosework 🙂
Vi var rigtig gode til at samarbejde, og hun fangede ideen med sporarbejdet med det samme. Sååååååå dyyyyyygtiiiiiiiig hun var <3

Nosework

Bella var dybt koncentreret. Også da vi holdt pause imellem sporene 😉

Nosework Bella

Min kollega og hendes søn var det andet spor-team, som var afsted med den skønne hønsehund Bobby 🙂

Træner hund

Træner-Bitten havde sin Border Collie, Matti, med. Wauw en lækker hund!

Efter nogle meget koncentrerede timer, var Bella blevet meget træt, og hun var klar til at komme med hjem igen.

Bella the Beagle

Dygtige Bella

Det er ikke sidste gang at Bella skal med ud at gå spor. Det var rigtig sjovt at se hvordan hun kan bruge sin næse, og det at samarbejde med hende var en stor fornøjelse.
Jeg regner også med at Bomuldstotten Karla skal med en tur ud at snuse efter spor en dag. Det tror jeg også hun vil elske, selvom hun ikke er lige så styret af hendes næse som Bella er. Men det gør kun udfordringen større 🙂

Hvis du har en hund, og godt kunne tænke dig at lave lidt sammen med den, andet end bare at gå en tur med den, så kan sporarbejde virkelig anbefales!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.