Nu med ny energi

Nu med ny energi

Efter en dejlig forlænget weekend er jeg atter tilbage ved tasterne, nu med ny energi.

Kæresten og jeg stemplede ud fra hverdagen, og tog på herregårdsophold på Broløkke Herregård på Langeland.
Sikken en dejlig oplevelse, og jeg kan kun anbefale stedet, hvis man ønsker at få super lækker og veltilberedt mad, KANON god betjening, romantiske og autentiske omgivelser, og ikke mindst uforstyrret kærestetid <3

IMG_7551

IMG_7552

Vi boede i hovedhuset, og fik det smukkeste og mest romantiske værelse. Værelserne har ikke numre, men navne. Vores værelse hed ‘Emma’ og når vi skulle spise, stod værelsesnavnet håndskrevet på en sten 🙂 Det er en simpel, men en rigtig god idé.
Værelsesnavnene gav også anledning til at få snakken igang mellem gæsterne, for nogle boede på værelser med nogle sjove navne.

Hver aften mødtes vi i ‘Den Røde Stue’ og fik velkomstdrinks, og fik præsenteret aftenens menu af kokken og det øvrige personale. Her blev vinen til hver ret også præsenteret.

IMG_7545-1

IMG_7546-1

IMG_7547-1

Som gæst på Broløkke Herregård må man være over det hele, og man må bruge tingene. Så vi måtte sidde i alle møblerne (ikke noget med en rød snor foran rummene, med et skilt hvor der stod: ‘Ingen adgang’ eller ‘Privat’)
Det gav en fantastisk og hjemlig stemning. Det fik os til at føle os rigtig velkommen.

Der var en masse forskellige rum, og nogle af dem var jagtstuen, biblioteket og herreværelset. Her kunne man sætte sig ind, hvis man havde lyst til at læse en bog, spille noget billard eller noget helt tredje.
Om aftenen blev der tændt levende lys over det hele, og det var bare SÅ hyggeligt.

IMG_7544-1

Bedst af det hele: Så var der ingen TV nogen steder!
Jeg skal dog være den første til at indrømme at jeg lige skulle akklimatiseres. Men hvor var det dog dejligt befriende, og den TV-fri tid smittede så meget af på både mig og kæresten, at vores mobiltelefoner blev liggende på vores værelser, og ikke blev brugt. Dejligt!

Vel hjemme igen, og med ny energi fyldt godt op på kontoen, er jeg atter klar til at tage hul på en ny og spændende uge. Den bliver fyldt med sjove fotoopgaver på jobbet, ‘eksamen’ på hundetræningsholdet og søreme om ikke jeg og kæresten skal ud og spise lækkert mad igen 🙂

Så bare kom an med den nye uge. Jeg glæder mig!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.