Nye plakater giver liv på væggene

Nye plakater giver liv på væggene
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Reklame

 

Jeg elsker at have smukke billeder på mine vægge. Det gør mine børn også. Og 2 af dem er netop flyttet i nye boliger, og manglede derfor de PERFEKTE billeder til at hænge på deres vægge.

Heldigvis har jeg fået muligheden for, i samarbejde med Desenio.dk at hjælpe de unge mennesker med at få noget smukt og lækkert på deres vægge.

Den ene er studerende og bor i en bylejlighed og den anden er færdig med bylivet og er flyttet i et hus på landet.

Valget af vægudsmykningen afspejler også ganske godt deres boligsituation:

Hvor studieboligen er mere fest og farver, er landbohuset mere ovre i jordfarverne.

 

Matisse fra Desenio i Bylejlighed

I den farverige studiebolig i hjertet af Odense, har min datter valgt at hænge 3 plakater af Matisse. Hun er en meget farverig pige. Både i hendes personlighed og i hendes indretning. Så derfor overraskede hendes valg af plakater mig ikke. Fra venstre er det:
Matisse Cotout, Matisse Yellow og Matisse Floral No.1

 

En mere afdæmpet stil

Hos min søn og svigerdatter kører de i den mere afdæmpede farveskala i deres indretning.

Beige Matisse på kontor

På den lille hyggelige kontorplads på 1. sal i deres landbohus, kan de sidde og kigge ud over markerne imens de arbejder. Her har de (også) valgt en Matisse. Men i en mere neutral udgave: Matisse Leaf

Begge hjem emmer af god stil og ikke mindst H Y G G E !

Det er i hvert fald nogle gode valg af plakater de har fundet til at hænge på deres vægge.

 

Hjemme hos mig

Hvis du vil vide hvor jeg ligger henne, i forhold til valg af farver til mine vægge, så ligger jeg nok i den farverige ende af farveskalaen. Selvom jeg hverken er ung, studerende og ej heller bor i byen!

Det er utroligt hvad udsmykning på væggene i mit hjem kan gøre. Det kan skabe eller underbygge den stemning eller stil som jeg går efter. Og jeg er ikke bleg for at skifte malerier eller plakater ud efter nogen tid, når jeg føler at der trænger til lidt forandring – til stor frustration for kæresten 😀

Lidt lige som når jeg skifter puderne ud i sofaen sådan cirka 4 gange om året! Men forandring fryder jo, ik?

Det får mig til at vende tilbage til Desenio.dk. For det er altså en super god side, hvis man som mig, elsker at have noget smukt hængende på sine vægge. Jeg kan bruge MANGE timer med at sidde og kigge rundt på siden. For hold da op hvor har de et stort udvalg. Og det er i ALLE kategorier. Og søgefunktionen er super god og overskuelig.

Her er det så at jeg ærgrer mig over at jeg ikke har flere ledige vægge her hjemme!!!

Men kender du det: Der er bare nogle vægge der bare KALDER på at få et billede hængt op? Som her i køkkenet, i hyggehjørnet, hvor vi har vores øreklapstol og barvogn stående. Her er nuancerne ovre i det blå, og jeg har efterhånden længe ledt efter et passende billede som jeg følte ville passe ind.

Jeg faldt pladask for Blue Graphic Petals da jeg så det på Desenio.dk. Jeg vidste bare at det skulle hænge på den lille væg i den del af køkkenet.

Blå billede i hyggehjørnet fra Desenio

Det passer perfekt sammen med Ballroom lamperne fra Design by Us. Vasen har jeg købt i Kvickly, kuplen er fra Ikea og den lille Japanerpige er en ældre sag fra Søstrene Grene.

I stuen mangler jeg som sådan ikke at få væggene udsmykket. For på endevæggen hænger den håndlavede magasinholder fra Woodmate.dk. Men nedenunder står plantekassen og der har jeg længe tænkt på at det kunne være SÅ pænt hvis der stod et lille indrammet billede. Jeg vidste bare ikke hvad der skulle være i rammen. Kun at det skulle være noget  med planter. For alle bøgerne i magasinholderen er plantebøger 🙂

Billede fra Desenio i stuen

Jeg fandt det skønneste lille billede af en gren ‘Eucalyptus Plant’ som jeg synes passer lige ind i mit plantetema. Man er vel ikke havetosse for ingenting, vel?  Det lille smukke træ-æg har jeg købt hos Brainchild og plantekassen er fra Ferm Living som kæresten har lavet en lille bordplade til 🙂

Jeg synes at det hele står så fint samlet, nu hvor jeg har fået billedet, og jeg er virkelig tilfreds.

Jeg kan virkelig anbefale at kigge forbi Desenio.dk hvis du har lyst til at ændre en smule på udtrykket i et rum. Det kan gøres for få penge, og ved kun at tilføre et par plakater med lidt farve. Det egentlig utroligt at der ikke skal mere til. Og at et par nye plakater på væggen kan have så stor en effekt.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.