Nye projekter

Jeg får sat det ene badeværelse i stand. Det er det lille badeværelse som er pigernes, og det har klinker på væggene, som er tilbage fra dengang huset blev bygget i 30’erne eller 40’erne: Rødbrune lækkerier med blomster på!!!
Det skal der ændres på, så jeg er ved at få pudset væggene op, så de kan blive glatte og fine, for derefter at blive malet.
Gulvet er med de samme lækre klinker på (dog uden blomster) og der var oprindeligt planen at det også skulle pudses op, for så at lakere det, så det fremstod råt og blankt, men pigerne er ikke vilde med det kolde betongulv (der er desværre ikke gulvvarme…det brugte man ikke dengang 😉 ) så de vil hellere have vinylgulv på. Jeg skal derfor se om jeg kan finde noget sort gulv, evt med lidt “glimmer-nister” i, så det ligner lidt a la granit.

Derfter skal håndvasken forlænges med en lille bordplade så pigerne kan have deres dullegrej stående fremme. Jeg er ikke i tvivl om, at badeværelset bliver frisket op, så det bliver mere tidssvarende.

Mit ene badeværelse i original-udgaven

 

 

Sådan så badeværelset ud, indtil for nogen tid siden……se med i de nærmeste dage, og følg med i, hvordan det forandrer sig til det bedre (forhåbentligt 😉 )

Som du måske ved, har jeg desværre piskesmæld, og murerarbejde og piskesmæld passer bare ikke særlig godt sammen, men når man som jeg, hverken har en mand eller murer ved hånden, og godt kan lide at mit hjem ser ordentlig ud, ja så må jeg acceptere mine begrænsinger og få dem flettet ind i min trang til at få tingene gjort.
I dette her tilfælde trak jeg atter på mit fantastiske netværk!

Må du få en super dejlig lørdag aften, hvor du forhåbentlig vil støtte op om TV2’s fantastiske kampagne “Knæk Cancer” Jeg ved at jeg skal.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.