nye såler under futterne

Broken_Shoes_by_v8supercarsrock

 

Hvad hjælper det at have et par fede (og dog ret så ukomfortable) sko, når kæresten hader dem?

Min støvletter, som jeg købte hos Diechmann sidste år, er SÅ fede…og SÅ slidte – og så er min kæreste mildt sagt ikke begejstret for dem. Han synes jeg ligner en biker-chick når jeg har dem på, og det synes han ikke så godt om 😉

Jeg må også indrømme, at de ikke er SÅ super dejlige at have på. Jeg får så ondt under fødderne, når jeg har haft dem på i for lang tid, og hælen er heller ikke længere hvad den har været. Og let’s face it: Man får hvad man betaler for!

På den anden side, så får jeg altid et meget nært forhold til mine sko, og har derfor utroligt svært ved at skille mig af med dem, selvom deres tid for længst er overskredet som gode og smukke sko.
Jeg er derfor MEGET svær at overbevise om, at der skal skiftes ud i sko-samlingen, men nu er det lykkedes min kæreste, og det første skridt er taget:

Jeg har netop bestilt disse über-fede sko hos ASOS

image1xxl

 

image4xxl

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-DIALOG-Plimsolls/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4332997&affId=2443&WT.tsrc=Affiliate

Jeg glæder mig faktisk til de kommer. De ser meget behagelige ud, så no more biker chick og ømme fodballer til mig! Så håber jeg bare at kæresten også synes om dem 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.