Nyt hegn i forhaven

Nyt hegn i forhaven

Der sker lidt her ude på landet hvor forhavehegnet nu er kommet på plads, og sommeren stadig har et godt tag i hele landet.
Min opererede fod driller mig lidt, så jeg er stadig ikke specielt godt gående. Det sætter sine spor i min haveaktivitet :-/
Derfor er der heller ikke et overflod af blogindlæg for tiden. Øv 🙁

Men havehegnet har jeg heldigvis ikke haft noget at gøre med. Andet end at servere iskold Cola til ‘drengene’ når der blev knoklet igennem.

Til efteråret vil jeg plante clematis op af hegnet

Min lille vejbod med mine overskydende stauder og lidt betonfigurer, har jeg piftet lidt op med en farverig lyskæde for at fange folks opmærksomhed når de kommer kørende forbi.

Men jeg synes der sker for lidt i den bod 😉 Så jeg tror bare jeg finder et andet sted i haven og plante stauderne. Og mine ‘babyplanter’ fortsætter jeg med at passe og pleje i min ‘planteskole’ og så kan det være der er nogen der vil overtage dem næste år 🙂

Alting bliver mere og mere tørt. Det er ved at være ret svært at blive ved med at holde liv i alle planterne i haven. Men jeg gør hvad jeg kan. Jeg forstår i hvert fald landmændendes frustrationer… og jeg har endda kun en lille ydmyg have 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.