Nyt look på bloggen

Nyt look på bloggen

Som du måske har opdaget, så har jeg brugt lidt tid i min sommerferie på at forny bloggen en smule, med nyt udseende og nye funktioner:
Hvis du er på forsden af min blog (du trykker øverst oppe på bloggens navn, Frøken Leth). Så vil der blive vist nogle fremhævede blogindlæg som glider hen over din skærm, og nedenunder vil du kunne finde nogle ældre blogindlæg, som jeg har fremhævet, fordi jeg synes de fortjener at blive læst igen 😉

Disse vil løbende blive skiftet ud, så der hele tiden sker noget nyt og spændende på siden. Jeg håber selvfølgelig du vil tage godt imod min ‘nye’ blog 🙂

Det er dog ikke kun et nyt layout jeg har hygget mig med i min sommerferie – hvor der har været stilhed her på bloggen. Hele 14 dage uden at skrive en eneste linje 🙂
Det er ikke fordi jeg har været ude at rejse. Vi har nemlig haft gang i et større projekt her hjemme: Der skulle males vinduer.
Ikke den sjoveste sommerferieaktivitet hvis du spørger mig, men det skal jo gøres hvis vi gerne vil have at vores hjem skal fortsætte med at være vedligeholdt og pænt at se på.

Vi har dog også taget os tid til at besøge gode venner, have familien på besøg og været på lidt småture. Og så har jeg nydt haven og orangeriet i STOR stil!

En af turene gik til København, sammen med yngstedattereren. Vi syntes begge at det var for længe siden vi havde været på Glyptoteket, så der ville vi hen. Jeg ville også gerne spise kage på La Glaze. Jeg ELSKER kage, og jeg elsker GOD kage. Så kan man jo ikke undgå at tage til La Glaze 🙂

Ellers brugte vi bare tiden på hygge os og ose i alle de små og finurlige butikker man kun kan finde i en storby. Det var en rigtig god dag.

Hele familien – kæresten og jeg, vores 4 (voksne) børn samt svigersøn, tog også en tur til Bon Bon Land i ferien. De unge mennesker havde det rigtig sjovt med alle de vilde ting de kunne prøve. Desværre er jeg hæmmet en del på grund af min piskesmældsskade. Så al den larm, alle de indtryk og ting der suser forbi, var en direkte vej til migræne og en overvældende træthed. Men det er desværre det der følger med, ved at være piskesmældsramt.

Til oktober planlægger kæresten og jeg at tage en rejse syd på. Der skal være varmt, mellem 20 og 25 grader vil være perfekt. Så hvor vi vælger at rejse hen, ved vi endnu ikke. Gode forslag modtages gerne 🙂

Nu er hverdagen så småt igang igen. Og det er på sin vis faktisk rigtig dejligt. Hvad med dig. Har du også holdt sommerferie? Håber i hvert fald at den var god 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.