Og jeg som hader at male….

…og altid ender med at have gang i et eller andet maler-projekt!

Kender du det? Der er noget, som du ikke er specielt vild med. Det kan være at stryge, vaske bil, slå græsplæne osv. og på en eller anden forunderlig vis, ender det altid med, at du kommer til at beskæftige dig EKSTREMT meget med netop det du helst vil slippe for?

Sådan har jeg det med at male! Jeg vil ikke gå så langt at sige at jeg HADER at male, men det er bestemt IKKE en af mine yndlingsbeskæftigelser. Så absolut ikke!!! Alligevel ender det altid med, at jeg liiiige skal have malet enten det ene eller det andet….hvordan det kan gå til, ved jeg faktisk ikke. Eller, jo det ved jeg jo egentlig godt:

Jeg gider ikke at kigge på kedelige møbler, vægge eller hvad der nu er egnet til en klat maling. Og da jeg er den eneste her på matriklen som har (selvbestaltet) bemyndigelse til at tage beslutninger omkring indretningen af mit hjem, ja så er jeg så også den eneste til at udføre malerarbejdet.
Min skønne søster er HELT sikker på, at jeg har været maler i et tidligere liv… ha ha, tænk, jeg tror hun har ret 😀

Som du kunne læse i går, er jeg ved at færdiggøre en lille kommode, som har fået en omgang maling (jeg venter stadig på at få tilsendt den sidste slat maling) og i 14 dage, har jeg malet mine gulve nede i kælderen….de skulle have 4 gange (!!!) og dem kommer der billeder af i de kommende dage.

I fredags var jeg i Netto, og hvad dukkede der op? En væg-opbevarings-dims i samme stil som denne her fra Vitra, Uten Silo:

Vitra+Utensil+Wall+Shelf

 

Sådan en sag, har jeg drømt om i flere år, men at give 2.800,- for at få lov til at rode på køkkenvæggen, er måske liiiige i overkanten.
Lykken tilsmilede mig, den eftermiddag. Nogle drømmer om at møde deres kommende kæreste over køledisken (det gør jeg faktisk også) og andre (læs: Frøken Leth) bliver lykkelige over at se en plade af metal på de overfyldte og uorganiserede hylder i Netto.
Jeg lagde straks denne metalplade i indkøbsvognen, og glemte både at købe mælk og køkkenrulle.

Pladen var mørkegrå, og gjorde egentlig ikke noget væsen af sig, men jeg kunne lige se, hvordan den ville kunne tage sig ud på min væg i køkkenet….den skulle bare lige have en omgang maling.

Se! Der har vi den igen: Jeg KAN ikke lade være med at finde projekter der indebærer maling.
Nå, men jeg tog et smut ind forbi den lokale maler, som jeg ved har flere meter hylder kun med spraymaling (Du har nok gættet, at han og jeg efterhånden er på fornavn med hinanden, ik?)
Jeg fandt en grønlig tone, sådan lidt aqua marin-agtig, som jeg mente måtte passe ind i resten af køkkenets indretning.
Hjem og stille et par bukke op, ude på græsplænen, lægge metalpladen på, og så ellers igang med at spraymale. Den skulle kun have 2 gange, og da vejret var lidt lunt, gik der ikke lang tid, så var den gennemtør, og jeg hængte den fluks op på væggen.

Her kan du se hvilken stor forandring en omgang maling kan give (og det er nok det der gør, at jeg gang på gang kaster mig ud i malerprojekter 😉 )

foto 4-18

 

foto 3-21

 

Iiiih jeg er SÅ glad for min nye væg-opbevarings-dims 🙂

…..Nå, jeg må tilbage til malerspanden……. God onsdag til dig 🙂

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.