…og så skal jeg også liiiige have denne her

Jeg blev ikke helt færdig med at shoppe på nettet i går, efter jeg havde lagt den seneste post op:
Som du jo nok ved, koster det KASSEN at snakke i mobiltelefon når man kører bil. Derfor har jeg undersøgt, hvilken løsning der ville være bedst for mig. Jeg vil gerne kunne bruge min iPhone som GPS, kunne snakke håndfrit, og kunne høre min musik fra telefonen, på anlægget i bilen.

Den løsning har vist sig at kunne blive en bekostelig affære, så jeg har brugt en del tid på at finde ud af, hvilken løsning jeg synes kunne leve op til mine krav, UDEN at koste det blege.

I går fandt jeg endelig hvad jeg søgte. Det er en holder fra mærket Belkin, og fandt den på webshoppen hos Humac, som sælger alt inden for Mac, også en masse tilbehør. Problemet var, som det har været gennemgående i min søgen: Prisen! Holderen kostede 599,-, hvilket jeg ikke synes jeg vil ofre, for at få min iPhone til at sidde fast i min bil.

Når man er prisbevidst (eller nærig om du vil) som jeg er, giver du ikke op her, så jeg søgte højt og lavt, og fandt nøjagtigt samme model i England til 220,- inklusiv forsendelse.

HAPS! Den napper jeg 🙂

372.jpg

 

Så nu bliver det spændende om den lever op til alt det jeg ønsker at den skal kunne 🙂
Jeg ser frem til at kunne tale i telefon via højtalerne i min bil, oplade telefonen samtidig, kunne bruge iPhone’en som almindelig GPS og kunne spille min musik fra telefonen, via mit anlæg i bilen….så spændende det bliver.

Bedst af alt er, at jeg har sparet over 50% ved at søge lidt rundt… det er helt fint med mig.

Nu vil jeg bare vente 🙂

Må din søndag blive helt som du ønsker den.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.