På skovtur for at samle materialer til juledekorationer

På skovtur for at samle materialer til juledekorationer

Forleden var kæresten og jeg på skovtur. Det sker desværre alt for sjældent. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Måske er det fordi vi i forvejen bor ret naturskønt. Vi skal bare træde ud af vores dør, så befinder vi os i de skønneste omgivelser:

Fotografen er en af mine svigersønner: @Anderas_Hansen

Men forleden smuttede vi alligevel en tur i skoven. Vejret var helt fantastisk: Mildt og solrigt. Og jeg havde en lille mission: Jeg ville gerne have samlet lidt materialer til mine kommende juledekorationer. Det er altså bare sjovere at have samlet sine egne ting, end det er at gå ind i en butik og bare købe det.

Vi fik samlet rigtig mange kogler, en smule agern og RIGTIG meget bark!
Kæresten mente at når jeg nu havde snakket om at jeg gerne ville finde noget flot bark til de kommende dekorationer, ja så skulle jeg da også have det. Så han fandt en gammel træstamme, og fik taget et MEGET stort stykke bark af 😀
Så det tog han under armen, og med hjem det kom 😉

Det er virkelig noget flot bark. Meeeeen det skal lige skæres i nogle mindre stykker før jeg kan bruge det. Det klarer han lige for mig en dag. Han er altså en guttermand, ham kæresten <3

Vel hjemme igen, fik jeg lagt høsten til tørre i drivhuset. Så om ikke længe er jeg klar til at lave årets juledekorationer 🙂

Samler du også selv dine materialer i naturen, når du laver juledekorationer?

Del gerne dine ideer og tips i en kommentar nedenfor eller på bloggens FacebooksideSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.