pinsen er dejlig og fornøjelig

Det er pinse, det er dejligt og det er bedårende….eller noget 🙂

Pigerne og jeg, er på vej ud af døren. Vi skal afsted på vores årlige pinsetur. Vi har taget på pinsetur, lige så længe jeg kan huske, efter at jeg fik børn. Princippet er enkelt: Pak en madkurv, sæt os ud i bilen, og lad os se hvor vi ender.
I år er det dog en anelse mere planlagt, for Trapholt Museet har pinsemarked i dag. Der er 38 kunsthåndværkere fra hele landet, som har boder, med alle deres unika-produkter, lige fra keramik og tekstiler, til smykker og glas.
Selve museet har også gratis adgang i dag, så det satser jeg på er en pinsetur værdig.

ImageGen.ashx

Pinselørdag tilbragte Bertha og jeg i Svendborg. Vi deltog nemlig i den nationale hundeudstilling hvor der var 1.600 hunde fordelt over 2 dage. I morgen vil jeg fortælle hvordan det gik, og vise dig billeder fra dagen 🙂

Nå, vi vil afsted på tur. Må du have en skøn og dejlig pinsedag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.