pludselig er tiden røget afsted

Jeg har vildt dårlig samvittighed!
Har ikke skrevet her på bloggen i rigtig lang tid, og det passer mig dårligt, men jeg har haft så meget at se til med planlægning af sommerferie, og, og, og.

Ja undskyldninger er der nok af, men faktum er, at jeg har været for dårlig til at opdatere bloggen, og det må du undskylde!

For at tage det første først, så har jeg været på hundeudstilling med Bertha i Vejen i den forgangne weekend.
Det var super hyggeligt, men hun fik desværre ikke den placering som jeg havde håbet på, men skidt med det. Jeg havde den bedste hund med hjem alligevel 🙂

 

DSC01732

 

Det holdt heldigvis tørvejr imens vi var i ringen. Der var andre som var knapt så heldige som os. Øv.
Der var ialt 10 juniortæver i ringen, så jeg vidste godt at konkurrencen ville være hård, meeeeeeen jeg er sikker på at dommeren bare ikke rigtig havde forstand på racen 🙂 For Bertha var da absolut en af de smukkeste 🙂

 

1014793_4976288006935_100528884_o

 

Smukke Madonna som stod lige før os, er nu heller ikke til at stå for. Når de sådan står ved siden af hinanden, så kan man sagtens se, at der er stor forskel på de to unge damer, ik?
Madonna ejes af Christina, som har webshoppen cotonshoppen.dk hvor jeg ofte køber det jeg liiiiige står og mangler til Bertha. Det er et skønt sted, der har ALT hvad hjertet begærer til vores små elskede uldtotter 🙂

Dommerens kritik af Bertha lød på at hun havde for tynde ben….Hvad? Hvilken kvinde ønsker ikke at have slanke ben??? Hi hi jeg må se om jeg kan få fyldt lidt mere fedt på den unge dame! Ellers fik hun ros for sin fine pels, flotte pigmenter og den rigtige kontur. Hun var racetypisk og havde et godt sind…. så denne gang var det benene der var for tynde. Forrige gang var det pelsen der ikke var korrekt, og hun bevægede sig ikke godt nok….gad vide hvad der er i vejen næste gang 😉

Om lidt skal vi afsted til sommerarrangement i Julie’s klasse. Det står ned i stænger….så det er lige ændret fra at være et strandarrangement til at blive et halarrangement…sådan kan det jo gå 😉

Må din onsdag blive lige så dejlig og varm, som sommeregnen er lige nu 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.