posten kom forbi

For få dage siden, kom posten forbi med nogle af de ting jeg havde købt på nettet, den weekend hvor jeg ikke havde andet at give mig til.

Posten havde både puderne og iPhoneholderen med, som begge var købt i England.
Puderne pryder nu min sofa (jeg ved det godt…puder er min last!!!) men det ser altså brand-godt ud. Puderne komplimenterer så ganske flot de andre puder, som jeg købte hos Svanen og Tyren før jul. De er i uld, og de nye er i groft hør… I like 🙂

Stjernepuder_1

 

Stjernepuder_2

 

Synes du ikke de er fede? Tænk sig hvad man kan få for 72,- 😉

Jeg har monteret iPhoneholderen ude i bilen, men jeg har ikke haft tid til at finde ud af sådan HELT nøjagtigt hvordan den fungerer, så det regner jeg med at vil prøve i eftermiddag, så skal jeg nok skrive et indlæg omkring, hvor jeg håber at jeg også her har gjort et godt køb 🙂

Dejlig tirsdag til dig.

Pssssst….. jeg har fundet en webshop i Sverige, som sælger hundefrakken til halv pris…. Desværre sender de ikke til Danmark. Har du en idé til, hvordan jeg kan få fat i den???

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.