Projekt badeværelse vol.4

Jow jow det rykker nu.

På trods af sygdom, som har holdt mig tilbage med at være effektiv på mit projekt, så er det endelig lykkedes mig at få færdiggjort pigernes badeværelse. Eller det vil sige at der liiiiiige mangler at blive lagt en fuge rundt i kanterne, og at få lagt vinylgulvet.
Vinylgulvet skal jeg selvfølgelig ikke selv stå for, der kommer naturligvis en dygtig mand der kan klare dette….. han skal bare lige have tid, så jeg venter i spænding på, hvornår dagen oprinder. Det bliver en dejlig dag 🙂

Ellers er der sat hylder op, den nyindkøbte toiletrulleholder er søreme også fastgjort til væggen, og det samme er håndklædeknagerne. Ydermere er spejl og billede også sat op, så nu begynder det at ligne noget.

Det har taget lang tid, ja. Vel omkring 1 måneds tid, eller der omkring. Det passer mig slet ikke, men sommetider skal jeg lære at tingene bare ikke lige former sig som jeg havde planlagt, hvilket ikke er sket i dette projekt. Det er sikkert sundt for mig at jeg ikke kan styre alt, men det er dælme svært at erkende 😀

Det kræver en del udstyr at sætte hylder o.l. op 😉

 

Så er hylderne kommet op. Men der mangler lige lidt rengøring og den sidste “finish”.

Se med i morgen, hvor jeg viser dig billeder fra det færdigt-indrettede badeværelse.

 

Hav en vidunderlig torsdag.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.