Projekt badeværelse vol.3

Her går det fremad!!!!

Efter en lidt længere pause, sker der atter noget, og i går blev væggene i pigernes badeværelse finpudset. De skal tørre til i dag eller i morgen, og så er det ellers igang med malerrullen.

Jeg var i Vejle i onsdags, sammen med min skønne nabo, hvor hun kendte en super god tæppeforretning, som altid har MASSER af vinyl-rester stående til ingen penge (hun har selv købt et stykke vinyl til hendes badeværelse som er identisk med mit 😉 ) og jeg fandt lige nøjagtigt det vinyl jeg ledte efter: Helt sort, med en anelse grå chancering, og til den latterlige pris af 100,- Se det er noget jeg kan lide, og i starten af december kommer der så en gulvlægger og limer herligheden på gulvet. Det bliver SÅ godt, er jeg sikker på.

Gulvet kommer til at se således ud:

 

Væggene er (næsten) lige så glatte som et spejl, og klar til at blive malet hvide:

 

Her ses forskellen på den grovpudsede og den finpudsede væg.

Nu må jeg se om væggene bliver malet i dag. Håber at min hjælper har tid 🙂

Hvad skal du bruge din søndag på?
Uanset hvad du beslutter dig for, så ønsker jeg dig en fortrinlig og dejlig en af slagsen.

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.