Projekt badeværelse vol.3

Her går det fremad!!!!

Efter en lidt længere pause, sker der atter noget, og i går blev væggene i pigernes badeværelse finpudset. De skal tørre til i dag eller i morgen, og så er det ellers igang med malerrullen.

Jeg var i Vejle i onsdags, sammen med min skønne nabo, hvor hun kendte en super god tæppeforretning, som altid har MASSER af vinyl-rester stående til ingen penge (hun har selv købt et stykke vinyl til hendes badeværelse som er identisk med mit 😉 ) og jeg fandt lige nøjagtigt det vinyl jeg ledte efter: Helt sort, med en anelse grå chancering, og til den latterlige pris af 100,- Se det er noget jeg kan lide, og i starten af december kommer der så en gulvlægger og limer herligheden på gulvet. Det bliver SÅ godt, er jeg sikker på.

Gulvet kommer til at se således ud:

 

Væggene er (næsten) lige så glatte som et spejl, og klar til at blive malet hvide:

 

Her ses forskellen på den grovpudsede og den finpudsede væg.

Nu må jeg se om væggene bliver malet i dag. Håber at min hjælper har tid 🙂

Hvad skal du bruge din søndag på?
Uanset hvad du beslutter dig for, så ønsker jeg dig en fortrinlig og dejlig en af slagsen.

 

 

 

 TAK FORDI DU GØR DET ENDNU SJOVERE AT LÆSE MED HERINDE :-)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments