Ren nydelse og godt selskab

Jeg er gået ind i den sidste uge af min sygemelding efter operationen, og jeg kan efterhånden se lyset for enden af tunnellen. Eller, det skal ikke lyde som om at det er frygteligt og smertende at være sygemeldt, men jeg ER bare ikke skabt til at lave ingenting.
Selv Kitty (min elskede gamle bil) er gået helt i stå, bogstaveligt talt: Jeg prøvede at starte hende i dag, bare lige for at få fornemmelsen af, snart at må køre i hende igen, men hun var død, som i: STEN død! Det kræver vist en omgang opladning 😉

Heldigvis kom Anne Marie forbi, for at børste Alfred og Bertha. Hvor er det bare dejligt at hun vil hjælpe mig, nu hvor jeg ikke selv kan, og at det så samtidig er en ren fornøjelse at være sammen med hende, og at der snildt kan gå 4 timer med hunde-børstning og masser af snak, ja så er det jo en fryd.
Begge hunde blev atter SÅ fine, og det tog ikke nær så lang tid at få ordnet Alfred som det plejer, fordi jeg har investeret i en børste og kam  her, som gør pelsplejen meget nemmere, så nu bliver det en hel fornøjelse at passe hans pels.

Efter en dejlig eftermiddag i det dejligste selskab, blev aftensmaden af den lette slags (pigerne er på ferie hos deres far de næste 3 uger, så det er ikke mange jeg skal lave aftensmad til) som bestod af 3 stykker knækbrød med ost! Så her til aften blev jeg enig med mig selv om, at efter den tørre omgang aftensmad, skulle jeg kræse med lidt lækkert: Jeg lavede en frugtsalat, bestående af æble, banan, vindruer, ananas og nødder, rørt op i Græsk Youghurt, smagt til med akaciehonning. Uhm hvilke himmerrigsmundfulde….og det bedste af det hele er, at der er nok til en omgang mere i morgen.

Må din mandag aften være skøn, og med lige så gode himmerrigsmundfulde, hvad enten det er af de spiselige, eller af kys fra din elskede.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.