så blev det udestuens tur

så blev det udestuens tur

Jeg har længe haft planer om at få malet min udestue…den har trængt til en omgang i flere år, og da den blev gjort mindre, sidste år, skulle det blive denne sommer, at den skulle friskes lidt op.

Jeg besluttede at den skulle males sort, og så bevare den hvide dør. Det viste sig at det fungerer rigtig fint. Så udestuen er kommet til at se således ud:

Afoto(Billedet ovenfor er taget sidste efterår, hvor min far og svoger er igang med at pille halvdelen af udestuen ned, men det er for at vise dig, hvilken farve den havde.)

foto 4-5

foto 5-3

foto 4-6

foto 3-8

foto 5-5

Det var en varm og hård omgang for mine hjælpere, men jeg er ovenud tilfreds og taknemmelig over for deres arbejde, og om kort tid, kommer min far og svoger atter og hjælper mig, og denne gang giver de udestuen en opgradering indvendig…og du kan naturligvis følge med i forvandlingen fra kedelig og slidt, til et lækkert og cool rum 🙂

Må din søndag blive fyldt med glæde og varme…jeg ved min bliver 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.