Så blev kommoden leveret

Den store dag oprandt endelig, hvor min længe ønskede kommode som jeg vandt på lauritz.com blev leveret her hjemme.
Vognmanden var barmhjertig, da han fandt ud af at jeg kun var mig til at bære, og der var sne og is på vejen, så han hjalp mig med at bære kommoden ind i huset. Jeg havde ellers kun betalt for “levering ved kantsten”, så det var super sødt af ham.

Kommoden passer rigtig godt ind i stuen, og ser lige nøjagtigt sådan ud, som jeg havde håbet. Det er jo altid lidt af et sats, når man kun kan se det man køber, på computerskærmen, men i dette tilfælde blev jeg bestemt ikke skuffet.

Da Julie kom hjem fra skole, blev hun meget overrasket over at den er så flot. Hun kunne slet ikke lade være med at kigge på kommoden, og hun sagde flere gange, at det var som om at hun sad i et eventyr på et slot, for det er sådanne kommoder prinsesserne i historierne har, så fra i dag har jeg officielt en prinsesse-kommode….. Jow jow.

Jeg havde leget lidt med tanken om, at hvis jeg ikke syntes at en sølv-kommode passede ind med resten af møblementet, så ville jeg male den, men jeg tror jeg sparer malingen, og lader den forblive sølv, for den passer faktisk usandsynligt godt ind.

 

Hvad synes du om mit nye TV-møbel? Kan du også godt lide at det ser lidt specielt ud, eller er du mere til de sikre valg, når du vælger et bord, sofa eller lænestol?

Må din onsdag blive, hvid og vintersmuk.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.