Så er vi i Thailand

Så er vi i Thailand

Vi har været i “Smilets land” i nogle dage nu, og her er helt fantastisk!

Vores hus, ligger oppe på en bjergside, væk fra storbyen Hua Hin, og det eneste vi kan høre, er cikadernes sang, og et firbens puslen i græsset…..nåh ja, og så lige vandplasken fra poolen som er lige uden for vores hoveddør 🙂

Turen herned var lang, men det gik nemt og smertefrit, og servicen fra Turkish Airlines var fænomenal. Køreturen fra Bangkok til Hua Hin, kunne vi godt have undværet. Den varede over 2.5 time, og der havde vi altså rejst længe nok, så det var ikke det sjoveste.
Heldigvis havde vores privatchauffør slået aircondition’en til, så temperaturen var ganske behagelig.

Jeg sugede alle synsindtryk til mig, da vi i noget heftig fart, susede syd på, mod Hua Hin. I Thailand er der åbenbart ikke samme strikse regler omkring føre af køretøj, så folk ræser i deres biler, ud og ind imellem hinanden, sammen med diverse scootere, med både to og tre passagerer på.
Mange biler har også et lad på. Her sidder der snildt fem personer på, og de har lidt ekstra tøj på, og så bliver der ellers kørt med 140/t på motorvejen!!!
Nu vi er ved biler, så undrer det mig, at mange thai’er nærmest bor i blikskure, men de har den flotteste og nyeste Toyota eller Hyundai. Det ser vildt sjovt ud: Jeg tror ikke de ejer en lampe inde i deres skur af et hus. De har et TV (som ofte står under et halvtag på skuret) og så står bilen ude foran, BADET I LYS!

Betegnelsen af, at Thailand er smilets land, kan jeg kun tilslutte mig. ALLE er smilende og venlige, og serviceniveauet er HELT VILDT højt. Man skal bare vippe med en finger, eller hvis man ser lidt lost ud, så er der hjælp med det samme, og de går ikke før end problemet er løst…. Det er svært for os danskere, at begribe, at man kan være SÅ hjælpsom, men det er man bare her nede.

20121221-100235.jpg

Her ser du udsigten fra vores tagterrasse. Her er så smukt!!!

Hep, vi vil afsted på vin-/gourmet-tur om lidt, som også kommer til at indebære en ridetur på elefantryg…. Om vi glæder os? OM vi gør!!!!

Må du nyde at juleaften snart er rundt om hjørnet….. Imens vil vi nyde de 36 graders varme som Thailand er leveringsdygtig i.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.