Så er vi snart i mål……wohooo

Så er vi snart i mål……wohooo

Atter i dag har den stået på havearbejde, og pigerne har virkelig knoklet igen. Hvor er jeg heldig at have to sådanne arbejdsomme teenagere 🙂
Vi lånte en trailer, og afsted det gik mod den lokale vognmand. Uff det var tungt, det jord, men vi fik fyldt traileren.
Desværre var 1 trailerfuld ikke nok, så vi måtte afsted endnu en gang.

Heldigvis fik vi besøg op til flere gange i løbet af dagen, så det indbød til naturligt indlagte pauser….selvom Sia aller helst ville knokle på, så hun kunne blive færdig til at skrive fysikraport
(I know, hun er en usædvanlig teenager, men en fantastisk en af slagsen).

Der blev knoklet med skovlen så man skulle tro at det gjaldt deres liv.

Kitty skulle bruge ALLE 4 heste, for at trække den tunge trailer, Men hun gjorde det med bravour. Dyyyygtig Kitty <3

Efter at pigerne havde fået fyldt en masse jord i højbedet, skulle planterne atter sættes. De havde stået i nogle dage, opmagasineret i diverse spande og poser, men det så ikke ud til at de havde lidt nød. Jeg har givet min skønne nabo en masse planter allerede, og det var spændende at få de tilbageblivende planter sat i nyt og ukrudtsfri jord!

MASSER af smukke planter! Kan slet ikke vente til at se dem blomstre og fylde HELE mit nybyggede højbed 🙂

Først på aftenen, var højbedet tilplantet med et væld af Akelejer, roser, staudemargueritter, hortensiaer og en masse andre smukke stauder.
Nu mangler vi kun at få plantet de resterende 10 hortensiaer bag ved højbedet, sået græs, og fået nedlagt bedet på modsatte side af plænen, og så kan vi gå en sommer i møde, uden at blive ødelagt i hele kroppen, over at skulle holde bedene fri for ukrudt….jeg kan slet ikke vente 🙂3 thoughts on “Så er vi snart i mål……wohooo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.