så kan jeg bare snakke løs (test af Belkin håndfrit sæt til iPhone i bilen)

Jeg har været ude at køre i det dejlige solskin i dag. Aaaah at mærke solens stråler varme mine kinder, gav et dejligt energiboost.

Grunden til køreturen var, at jeg skulle teste iPhone-holderen fra Belkin, som kom med posten forleden, men ikke havde haft tid til at sætte mig ind i, hvordan den helt fungerede. Det havde jeg så i dag, og jeg havde forberedt mig grundigt: Jeg havde både læst brugsanvisningen og set video på Youtube, så jeg skal mene at jeg var ok klædt på til at teste holderen 😉

Den var ikke svær at montere: Bare stop den i cigarettænderen, klikke iPhonen i selve holderen, sætte det lille Jackstik i, der hvor man normalt sætter høretelefonerne i telefonen, og så var jeg “good to go”.

Belkin_1

 

Uff, sikke da en støvet skærm på min iPhone 😀

Nå, men jeg tændte radioen, og trykkede på den øverste knap på den runde dims på Belkin. Den søgte så efter det bedste signal på radioen. Det tal der kom frem på displayet, skulle jeg så bare indstille min radio på, og så kunne jeg spille musik fra iPhonen.

Belkin_5

 

Belkin_6

 

Belkin_4

 

Sådan ser konstellationen ud, og “armen” hvor iPhonen sidder på, er meget fleksibel, så man kan dreje den i nøjagtigt den retning, som passer bedst.

Under iPhonen sidder der en “multiknap” som er ret smart: Når telefonen ringer, trykker man på den, for at svare (og så taler man bare ud i luften, og lyden kommer ud af anlæggets højtalere….SÅ smart) Hvis du vil pause sangen, trykker du på knappen en enkelt gang, og vil du skippe en sang, trykker du bare to gange på knappen.

Belkin_2

 

Hvis du vil være HELT sikker på at musikken fra din iPhone spiller super, uden lidt støj, som det sommetider kan give i et radiosignal, er det muligt at tilslutte et lille kabel med et jackstik i begge ender (medfølger ikke) til Belkin og til dit anlæg (hvis dette er forberedt til denne tilslutning) Det er rigtig smart 🙂

Har du noget med USB der skal spille eller oplade, er der også mulighed for tilslutning her.

iPhonen bliver desuden opladet imens den sidder i holderen, hvilket jeg også synes er en stor fordel.

Jeg fik min søster til at ringe mig op, så jeg kunne chekke samtale-funktionen. Den var rigtig god, men min søster sagde, at det rungede lidt i den anden ende, men hun kunne ellers fint høre mig.

Den eneste funktion jeg synes den mangler, er at når jeg hører radio, altså en radiostation som P3 eller lignende, og telefonen så ringer, så kan jeg ikke tale over anlægget 🙁 Måske det bare er mig der alligevel ikke har forberedt mig ordentligt, men det tror jeg nu ikke. Den funktion er bare ikke til stede.

Jeg håber at du har kunnet danne dig et billede af, hvad Belkin kan, og om det kunne være en løsning for dig. Jeg synes den fungerer fint til det jeg skal bruge den til.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.