Så kan jeg vist ikke vride mere ferie ud af det

Jeg skal da love for at jeg har holdt ferie: Ikke et ord, har jeg skrevet på bloggen i flere uger!!!

Ak ak, jeg skal vist lige tage mig sammen, og så komme op i gear igen, for det duer da ikke at jeg sådan helt lukker ned.
Jeg har dog ikke glemt at tage billeder i løbet af min ferie, så i de kommende dage, vil jeg vise dig nogle sommer-skud.

Pigerne og jeg var i sommerhus i Husby i Vestjylland, og du kan ellers tro at vi hyggede os. Vi havde begge hunde med, og grunden hvor sommerhuset lå, var 5000 m2 stor, så de kunne bare løbe løs udenfor. Desuden var vi næsten dagligt ved Vesterhavet. Pigerne badede….jeg nøjedes med at dyppe tæerne. Jeg er altså ikke vild med det der kolde vand….jeg kan bedre lide bruserens varme blide stråler 😉

Vores sommerhus. Det var SÅ dejligt et hus.

 

Udsigten fra huset. Smukt, ikke?

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.