Så mega meget glædelig jul

Så mega meget glædelig jul

Colored christmas glass balls isolated on white

I wish you a merry christmas…. Sådan skal det lyde fra mig til dig.

Lige om lidt skal træet tændes, og vi samles fra nær og fjern, for at hygge os sammen.

Ja, julen er en dejlig tid, men hvis jeg skal være helt ærlig, så ville jeg hellere rejse ned i varmen, og nyde en mindre ferie der, lige som pigerne og jeg gjorde sidste år, da vi tog til Thailand.
Nej, det er ikke fordi jeg ikke holder af julen, men jeg synes efter at pigerne er blevet så store, og ikke har den samme forventning og glæde som små børn har, så har jeg ikke længere det store behov for at fejre julen.
Det er selvfølgelig hyggeligt at være sammen med familien, men det kan jeg jo også være på andre tider af året.

Den magi som julen har, er jo netop det fantastiske når det ses igennem et barns øjne, så jeg satser på, at juleånden vender stærtk tilbage når jeg engang får børnebørn. Indtil da, må den ligge lidt på vågeblus, men det synes jeg bestemt ikke gør spor.

Hvad synes du om julen? Er du HELT tosset med hjerter, nisser og gran? Eller prøver du også at skabe lidt afstand fra hele ræset?

Selvom jeg ikke er helt oppe og køre over den forestående jul, så skal der alligevel lyde et rungende “GLÆDELIG JUL” fra mig til dig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.