At så sine egne frø

At så sine egne frø

Jeg elsker at fremavle mine egne planter

Sådan sår du dine egne frø.
Jeg tror ikke der er nogen der er i tvivl om at jeg elsker at dyrke mine egne planter – selvom succesraten for dette sjældent er mere en 50% 😉
Men det er ligemeget: Jeg elsker den glæde det er, når en lille spire dukker frem af jorden og der udvikler sig en lille ny plante. Og nej, det er ikke alle spirer der bliver til en plante. Men dem der så gør, giver mig en stor tilfredstillelse i at passe og pleje. Så i dag vil jeg vise dig hvordan du sår dine egne frø:

De seneste dage har jeg brugt på at klargøre de frø jeg har plukket fra min smukke Blåregn som jeg har stående ude i gårdhaven. Det skal blive spændende om jeg har held med at få nogle brugbare og stærke planter avlet frem. Det kan kun tiden vise 🙂

Jeg har optaget en lille video, hvor jeg viser og fortæller hvordan jeg gør (husk lyd )

Nu skal jeg bare væbne mig med tålmodighed, og vente på at de små spirer titter frem (forhåbentligt 😉 )

Jeg skal nok love at holde dig opdateret på mit lille blåregns-projekt. Forhåbentligt vokser der en masse stærke og sunde planter frem, som jeg senere kan plante om i større potter og stille dem i drivhuset. Og når det bliver varmere i vejret, bliver de plantet ud i nogle større potter i haven. Indtil jeg finder det rette sted til planterne. Og lur mig om ikke jeg giver nogle af dem væk 😉

Nu vil jeg læne mig tilbage og se ‘Badehotellet’. Yes jeg er en af de mange tusinde der hver mandag sidder placeret foran skærmen præcis kl. 20.00 for at følge med i en af de bedste Tv-serier der længe har været sendt. Og jeg er ikke flov over at indrømme at jeg ELSKER den serie 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.