Så er sommerferien slut

Så er sommerferien slut

I dag er min sommerferie endegyldigt slut.
Det har været en fantastisk dejlig ferie, fyldt med en MASSE varme (den kunne ingen vist undgå denne sommer) og dejligt selskab <3

Men det har også været en virkelig AFSLAPPENDE ferie. I know: En ferie burde altid være afslappende. Men jeg og kæresten har begge en tendens til at planlægge en masse projekter når vi har ferie, så det ofte ender i f.eks husprojekter, hvor det er tidligt op, knokle på og sent i seng. Men det havde vi besluttet os for, at sådan skulle sommerferien IKKE være i år. Og det var en rigtig god beslutning 🙂

Foden driller stadig

Samtidig har jeg jo bøvlet med min opererede fod, som ikke helt har opført sig som den skulle. Derfor har jeg siden d. 25.5. kørt på halv styrke på jobbet. Så i dag er en dejlig dag, selvom det er første dag efter sommerferien: Jeg er tilbage på normal styrke igen 🙂

At foden så stadig ikke er 100% er så en anden snak, men den bliver nok aldrig helt i orden. Desværre. Men sommetider går det bare ikke helt som forventet. Og det er jo den risiko man tager, når man lægger sig under kniven.

Vi tog en tur til Harzen – det blev en MEGET varm tur. Vi ramte ind i den varmeste uge i området nogensinde målt: 37 grader! Pyha. Vi var glade for at køre en masse ture, for bilen har aircondition 😉 Så vi fik set en masse smukke byer og landskaber.

Hvad haven angår, har der ikke været så meget at lave derude denne sommer på grund af tørken. Og det er godt det samme, når jeg nu ikke rigtig har kunnet bruge foden  – held i uheld kunne jeg fristes til at sige 🙂
Ikke dermed sagt at jeg ikke har brugt haven. For det har jeg i den grad:

Vi har siddet ude de varme aftener og bare nydt livet og stilheden på landet. Orangeriet har naturligvis været for varmt at opholde sig i, men hold da op hvor har agurk og peber forsynet os med overflod af afgrøder. Vindruerne er også ved at være klar til at blive høstet. Det er helt fantastisk!

Opgradering af terrassen

Vi opgraderede terrassen lidt her i ferien: Jeg var ked af at vores parasol ikke dækkede hele området, og ville gerne kunne gøre den overdækket. Og så alligevel ikke, fordi der bliver for mørkt indendørs ved de vinduer der vender ud mod terrassen hvis der kommer en overdækning på. Og det var jeg heller ikke interesseret i.
Derfor fandt vi frem til den løsning vi mener ville opfylde alle ønsker: En pavillion.
Det var vigtigt for mig at det ikke blev en ‘øjebæ’ (læs: plasticsider og dårlig kvalitet) og heldigvis var kæresten HELT enig 🙂

Efter at have brugt det meste af en formiddag at søge på nettet hvad der fandtes af løsninger, faldt vi for en virkelig lækker pavillion som ville passe rigtig godt ind på vores terrasse og i resten af havens stil.
Afsted med os. Vi kørte 75 kilometer for at hente den hos Davidsenshop’s hovedlager i Vamdrup. Og så hjem og samle herligheden.
Den var heldigvis ikke svær at samle, så efter en times tid eller to (med et par ekstra hænder fra bonussønnen) fik kæresten og jeg samlet pavillionen og vi var MEGET tilfredse.
Allerede dagen efter skulle den indvies med en havefest for 13 mennesker 🙂

Jeg er virkelig glad for pavillionen. Den har både myggenet og lukkede sider som man kan trække for som gardiner. Jeg føler mig lidt som #luksusbeduin 😀

Nu er ferien så slut, og den dejlige hverdag er atter igang. Jeg klager ikke. Slet ikke. Jeg elsker ferie, men jeg elsker helt sikkert også hverdagen. Hep! Jeg er klar til at tage fat 🙂

Jeg håber også at din sommerferie har budt på alt det du gerne vil have en ferie skal bestå af <3

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.