Så er den ski slået – en beretning om en nybegynder på ski

Så er den ski slået – en beretning om en nybegynder på ski

Back home

Så er den ski slået og jeg er atter kommet tilbage til Danmark, efter en fantastisk rejse til det nordlige Sverige. Her var jeg på mit livs første skiferie. Og det var vildt sjovt!

Vi var ellers ret spændte på, om det var noget for mig og mine to døtre, som heller aldrig havde stået på ski. Resten af vores sammenbragte familie er ret hærdede skiløbere. Så det var spændende om newbees og pros kunne forenes til en hyggelig familietur. Men det lykkedes 🙂

20170130_111756

Alle de øvede var rigtig søde til at vise os tre, hvordan vi skulle gøre. Desuden havde vi tilmeldt os skiskole, hvilket var en rigtig god idé.

Julie (min 16 årige -også nybegynder) og jeg blev den første dag på børnebakken. Her arbejdede vi hårdt for bare at blive stående på skiene 🙂 . Sia (min 19-årige – også nybegynder) fik hurtigt fat i det med skiene, så hun tog med resten af gruppen ud på bakkerne. Det viste sig dog at være en lidt for stor mundfuld, så dagen efter blev hun også nede blandt de små børn. Sammen med mig og Julie 😉

Kira og Julie_ski

Julie og jeg blev nødt til at forevige os selv, da vi ENDELIG kunne stå de 5 meter ned ad børnebakken uden at falde 😀

Skiskole

Efter 2 dage på ski, startede vi i en 2-dags skiskole. Det var meget givende, og jeg kan kun anbefale alle nybegyndere og lettere øvede at benytte sig at det tilbud. Det gav os rigtig meget, og jeg stoppede endda med at være så anspændt, at jeg faktisk kunne nyde det. Sådan da…bare det ikke gik for stærkt!

Efter skiskolen blev vi så modige, at vi turde begive os længere op på pisterne med en af tallerkenlifterne. Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg selv det er lidt sejt at jeg efterhånden var blevet så sikker på de brædder under mine fødder.  Jeg havde overskud til at filme turen med tallerkenliften 🙂 .  Omgivelserne var bare SÅ smukke at jeg blev nødt til at filme dem (tryk på billedet for at starte videoen) :

 

2017-01-30 10.49.23

Følg med de næste par uger, hvis du vil høre mere om novicen på ski 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.