Sådan får man pluspoint som kæreste

Sådan får man pluspoint som kæreste
Når man inviterer på spaophold

I denne uge fik min kæreste pluspoint på kærestekontoen. Jeg fik indløst min fødselsdagsgave: Et spaophold i Tyskland på Seehotel Töpferhaus.

Sikken en dejlig oplevelse vi fik!

Vi fik oplevet en del, selvom hotellet lå ude på landet, lige ned til en sø, men uden for lands lov og ret. Det vil sige at der ikke var så meget at lave, andet end at gå lange ture i den smukke efterårsnatur, eller nyde hvad spa-hotellet kunne tilbyde.
Vi fik hver især en omgang massage af ‘Verdens mindste’ massøse. Men hold da op: Det var ikke til at mærke at hun var sådan en lille spirrevip. Der blev masseret igennem, og vi var begge helt mørbankede (på den gode måde) bagefter.

Vi kom også i Vildnisbad, eller Ofuro-bad som de kalder det. Vi sad under en stjerneklar nattehimmel i 40 graders varmt vand og kiggede ud over den smukke sø med champagne i glassene. Kun ham og jeg. What’s not to like?

Maden og servicen i restauranten var sublim! Morgenmadsbuffet’en var umådelig lækker. Omgivelserne, og atmosfæren i det hele taget, var perfekt. Vi skal helt sikkert der ned en anden gang igen!

Her kommer lidt billeder fra hotellet

img_9564
Hovedindgangen til Töpferhaus

img_9562

img_9569
Den flotte udsigt til søen

img_9552

img_9551

img_9549
Vores værelse var rigtig fint og indbydende

img_9548

img_9561
Hver gæst fik udleveret sin egen taske med ‘Spa-udstyr’

img_9576
Frøken Leth + Kæreste klar til afgang i Ofuro-bad

img_9578
Et lille stemningsbillede fra pladsen i badet 🙂

I bedste Spielberg-stil

Jeg filmede også lidt, så man bedre kan fornemme området:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.