Sådan ser forhaven ud lige nu

Sådan ser forhaven ud lige nu

Som jeg skrev om i går, så har jeg været ude og købe EN MASSE blå stauder (og et par enkelte roser) som skal pryde min forhave fremover.

Jeg har på nedenstående billede sat navnene ind på de forskellige stauder jeg har plantet i de forskellige bede. Håber det er til at overskue:

Jeg har tilføjet ‘Spejlbassin fra Zinkbakken.dk‘ i det forreste bed. Bassinet skal stå halvt inde i bedet og halvt ude på græsset. Men jeg har endnu ikke modtaget det, så jeg må vente lidt endnu 🙂

Jeg har også tilføjet tekst i det midterste bed ‘Jernstativ til blå ærteblomster’. Min kæreste laver 2 stativer der skal stå i hver ende af det midterste bed. Men de er stadig på tegnebrættet, så her må jeg også væbne mig lidt med tålmodighed 😀

I bedet ovre ved hækken, skal der kun være hvide og sarte lyserøde roser, blandet med enkelte hvide stauder og en lavendelhæk (som ser lidt pindet ud efter at den lige er plantet)

Jeg tog lidt billeder inden jeg plantede alle planterne. Åh hvor jeg glæder mig til næste sommer <3

 

Jeg er lidt i tvivl om Vintergrøn kommer til at overtage hele det midterste bed. Det tror jeg faktisk det gør, så jeg har besluttet mig for at flytte planterne til et bedre sted. Har du en idé til hvad jeg kan plante af lave stauder (eller stedsegrønne planter) i et midterste bed i stedet for?

Nå, men nu er der ikke andet at gøre, end at vente på at de sidste roser kommer, og at stativer og spejlbassin flytter ind i forhaven også, så begynder det snart at ligne noget 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.