Sådan skal du også huske at bruge din have

Sådan skal du også huske at bruge din have

Mange haveejere (jeg selv inklusiv) har ofte travlt med at pusle i haven, ordne og arbejde på forskellige haveprojekter. Man glemmer derfor ofte at sætte sig ned og bare NYDE det man har fået lavet.

I går, da sommervejret viste sig fra sin aller dejligste side, smed jeg mig på den nyindkøbte solseng, og bar NØD vejret, udsigten, ja bare NØD LIVET.

Det var virkelig dejligt. Og jeg havde ikke trang til liiiige at rejse mig op og nippe lidt i det ene bed, vande lidt i orangeriet, eller fjerne nogle visne blomster i krukkerne. Nej jeg lå bare og NØD min have.

Da aftenen faldt på, tændte vi op i bålet, og bagte snøbrød og ristede pølser. Atter var det bare om at NYDE vores nyopførte bålsted. NYDE at vi bare kan gå ud og tænde op, uden at skulle tænke på alt muligt andet. Bare være til i nuet, og nyde godt af alt det arbejde vi foreløbigt har lagt i haven.


Det var SÅ dejligt, og jeg skal blive endnu bedre til det 🙂

Man får bare meget mere ud af sit haveliv, når man også bruger tid på at nyde det man har fået lavet, i stedet for hele tiden at stræbe efter at nå endnu mere.

Jeg må ud og nyde haven igen i aften 😉2 thoughts on “Sådan skal du også huske at bruge din have”

  • Ja, det har du virkelig ret i, det skal man huske. Det kan være svært for en havetosse at sidde stille, men jeg har lovet mig selv at jeg meget snart skal ligge ned og nyde det 🙂 Jeg er god til at nyde det om aftenen, men det med bål bliver ikke så ofte.
    Jeres bålsted ser så smukt ud!

    • Du har helt ret Lisbeth 🙂 Det er meget svært for os havetosser at sidde stille og bare nyde det hele – der er altid liiiiiige noget man skal 🙂
      Tak for rosen om vores bålsted 🙂 Vi er meget glade for det, og det bliver stadig brugt flittigt. Vi skal lige have anskaffet os et par pandekagepander så vi kan lave min livret over bålet også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.