Sådan blev jeg slank vol.1

Sådan blev jeg slank vol.1

I går kunne du læse 2. del om hvordan jeg blev fed, og i dag kan du læse om: Sådan blev jeg slank. Hvis du ikke fik det læst, kan du læse det her. 1. del kan du læse her.

Jeg startede med at gå til spinning, og begyndte at tænke mere over hvad jeg puttede i munden, og så skete der noget. De 13 kilo jeg skulle tabe fra de 110 kilo fik jeg bugt med, og jeg fik min brystreducerende operation i juni 2012. Det vendte alt for mig.
Jeg ser stadig på den operation som den bedste gave jeg kunne få. Og man smider jo ikke en gave væk, så jeg hankede endnu mere op i mig selv, og gik seriøst ind i kampen mod overvægten. Jeg skulle aldrig have store bryster igen, med ulidelige skulder- / nakkesmerter til følge. ALDRIG!

Screen-Shot-2013-05-15-at-1.47.42-PM

Selvom jeg stadig var enlig mor, og ikke svømmede i penge (det gør jeg altså stadig ikke!!!) begyndte jeg at gå op i hvilke råvarer der kom ned i indkøbskurven. Heldigvis var der flere og flere discountkæder der indførte økologiske varer, og det var, og er, jeg rigtig glad for.

Da der efterhånden var kommet styr på mine smerter, og mit medicinforbrug var blevet reduceret betydeligt, kunne jeg så småt begynde at koncentrere mig mere om, hvordan jeg kunne komme længere ned i forbruget, og aller helst helt UDEN medicin.

I december 2013 var jeg medicinfri! Jeg var nu blevet så stabil og med stor effekt af akupunktur fra min tidligere omtalte fysioterapeut på smerteklinikken, at jeg nu kun havde medicin til de migræneanfald jeg engang i mellem stadig led af, og ellers kunne jeg holde den på panodiler.
Jeg stiftede også bekendtskab nogle energi-tearpi-plastre fra Life Wave, som kunne afhjælpe de sidste smerter, og jeg er til dags dato stadig en flittig bruger af plastrene. Jeg elsker mit liv som medicinfri 🙂

Min vægt faldt stadig stille og roligt. Min krop er ikke indrettet til at smide en masse kilo på kort tid, men jeg har lært at sætte pris på den proces.

Læs med i morgen og hør hvad et vægttab kan føre til.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.