sådan kan man også bruge farveprøver

Hvis du læste min post i går, her på bloggen, lavede jeg en lille gætteleg, hvor du skulle gætte, hvad de små farveprøver jeg havde fået tilsendt fra Flügger skulle bruges til.

I dag kommer afsløringen:

Taaaa daaaaaaa, farveprøverne skulle bruges til en lille kommode, som jeg skal bruge inde i mit (næsten) færdige hunderum. Jeg vil opbevare diverse udstyr i kommoden, som jeg ikke kan undvære, men som heller ikke er for kønt at kigge på.

Kommoden er faktisk et fejlkøb for ca. 1,5 års tid siden. Jeg købte den i genbrugsbutik til “ingen penge” (husker ikke det nøjagtige beløb, men vil tro at det er en 100-krone, eller i det leje) og da jeg fik den hjem, kunne jeg se, at det jeg ville bruge den til, ikke ville komme til at virke optimalt.
Jeg syntes at den var for fin at skille mig af med, så den har bare stået ude i min udestue, sådan lidt som den grimme ælling, og slet ikke passet ind nogen steder.
Da jeg gik igang med hunderummet, blev det oplagt at bruge den der, men det ville kræve en lille klat maling!
Bertha (hunden) er jo en pige, så hvad er mere nærliggende, end at lave hunderummet sådan lidt “prinsesse-agtigt”?

Ja, grin du bare 😀 Mine to tøser er jo teenagere nu, og deres prinsesse-gen er forlængst blevet fortrængt, så derfor må jeg fortsætte den stil hos min hund 😉 ….men hun ER altså også en prinsesse! Se bare her:

Bertha_6mdr

 

Her er hun 6 mdr. gammel….vi kan jo ikke komme udenom betegnelsen “Prinsesse”, vel? 🙂

Nå, tilbage til kommoden:
Jeg grundede den en enkelt gang, og derefter malede jeg hver skuffefront i hver sin farve (med farveprøverne) Resten af kommoden fik også en omgang med disse, dog den farve skulle jeg bruge noget mere af, så jeg har lige bestilt en omgang farveprøve mere….denne gang kun af den farve, så jeg kan få malet alle siderne på kommoden.

Her kan du se før og efter-billede (se bort fra at hele kommoden endnu ikke er færdig-malet, da jeg jo stadig mangler den sidste sending maling)

foto 1-23

 

foto 2-23Beklager den dårlige billedkvalitet, men billedet er taget om aftenen. Jeg skal nok poste et bedre billede, når kommoden er helt færdig-malet, og er stillet på sin plads, i de rette omgivelser 🙂

Hvad synes du om min lille “cirkus-kommode”?

Må din tirsdag blive lige så fornøjelig, som var også du i cirkus.

 

 4 thoughts on “sådan kan man også bruge farveprøver”

 • Hej!
  Så fin den er blevet, er sikker på at Bertha vil syntes om den 😉 Jeg har også en grim ælling stående, så tak for tippet.

  Hilsen Karin

  • Hej Karin.
   Tak for roserne 🙂
   Du må i gang med din grimme ælling. Er sikker på den nok skal blive forvandlet til en smuk svane 🙂

 • Den er vildt flot den kommode..:)
  Overvejer selv at gå i krig med en jeg har stående, men ville lige høre om de farveprøver holder og hvor mange lag du har givet det ?? Er en farveprøve nok til en skuffefront??
  Har nemlig hørt at de skulle skalle efter et stykke tid

  • Tak skal du have 🙂

   Jeg har først slebet den let, derefter vasket kommoden af i grundrens, grundet den og derefter malet den 2 gange.
   1 farveprøve var længe nok, og farverne holder stadig fint, selvom det er en del måneder siden den blev malet.
   Jeg bruger så ikke skufferne hver dag, så jeg ved ikke hvor slidstærkt det er, ved daglig brug 🙂

   Men prøv at kaste dig ud i det, det er sådan et hyggeligt og overkommeligt projekt….og så får du lige den farve kommode du ønsker.
   Rigtig god arbejdslyst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.