Sensommer i haven er fantastisk

Sensommer i haven er fantastisk

Jeg elsker sensommeren. Det specielle lys om morgenen, blandet med en kølighed i luften som kun findes på dette tidspunkt af året, er helt fantastisk. Og så elsker jeg at hele haven er på sit højeste. Den bugner af de smukkeste blomster, afgrøderne i køkkenhaven kan høstes til overflod og der kan så småt plantes nye planter til glæde for det kommende haveår.

Selvom sommeren ikke just har været noget at prale af i år, så synes jeg at august har vist sig fra sin smukkeste side. Måske ikke lige på temperaturskalaen, men den har alligevel (indtil videre) givet os nogle meget smukke dage.

På sådan en sensommeraften tog jeg forleden kameraet med på en lille havevandring. Her er hvad der kom ud af den lille tur:

Mine blomsterbede er stadig under udarbejdelse, så de er ikke så fotogene. Men jeg satser på at jeg næste år kan vise dig billeder af mange flere blomster og bede 🙂

Nu vil jeg gå ud på værkstedet og male det fuglebad jeg har støbt i beton. Det er lavet med et rabarberblad som form, og er faktisk lykkedes ret godt.
Jeg har desværre ikke fået taget billeder under processen, men jeg lover at tage et billede når det er helt færdigt og klar til at pynte et sted ude i haven 🙂

Må din mandag blive solrig og lun.

 2 thoughts on “Sensommer i haven er fantastisk”

  • Hyggeligt ser det ud den aften 🙂 Jeg synes egentlig også at vejret har været smukt i august og vi kan jo håbe at det forsætter ind i september også.

    • Ja, lad os håbe at det fortsætter ind i september. Det ville være virkelig dejligt. Der er bare noget utroligt smukt over lyset og farverne her i sensommeren, som jeg synes er så betagende, ja nærmest magiske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.