Sherry ….pure love

Som du måske ved, er jeg helt forgabt i kjoler fra mærket Margot. Jeg har i nogen tid, haft den smukke model “Sherry” hængende, men har ikke haft anledning (eller vejrforhold) til at hoppe i hende, men i mandags blev dagen, hvor Sherry blev luftet.

Pigerne og jeg tog på pinsetur, som indebar en tur til Trapholt kunstmuseum, for derefter at spise frokost på Café Løver Odde. Det var Sherry den perfekte kjole til.

942331_10151645352778706_489732838_n

Sherry er rigtig sommer-agtig, og jeg bliver i så godt humør af at have hende på. Tænk sig at kunne blive så glad og nærmest forelsket i et stykke tøj….men det er jeg altså.

Som min søster siger: “Når du nu ikke har en mand at være forelsket i, så er der da ikke noget galt i at være forelsket i en kjole” og det har hun da fuldstændig ret i 😉

I morgen eller i overmorgen, kommer der to “nye” Margot kjoler. Jeg er med i en gruppe på Facebook, for sådan nogen som mig, der elsker Margot kjoler. Her køber, sælger og bytter vi kjoler med hinanden. Det er ren slaraffenland 🙂

Den ene som jeg modtager med posten, er en kær og savnet kjole: Den hedder “Green Coco”. Den har jeg haft før, men den måtte desværre sendes retur til fabrikken, pga dårlig stofkvalitet. Jeg kunne ikke få en ny, dengang, da alle var udsolgte (der laves kun et begrænset antal af alle kjoler)

Green Coco

“Green Coco” ligner faktisk en natkjole, når den hænger der på bøjlen, men når den kommer på, er den bare helt fantastisk!

Den anden kjole, som jeg forhåbentligt modtager på lørdag, er “Patricia”. Det er en smuk smuk sag, som jeg håber på vil sidde perfekt på mig 🙂

patricia-kjole-6150266-600x600

 

Ih hvor jeg dog elsker mine Margot-kjoler 🙂

Er det ikke fantastisk, at et stykke stof med noget print, kan gøre dagen helt fantastisk? Der skal jo så lidt til.

Jeg kan slet ikke vente på at posten kommer til min dør <3

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.