De sidste forberedelser inden orangeriet bliver leveret

De sidste forberedelser inden orangeriet bliver leveret

I weekenden skulle de sidste forberedelser klares, inden vores orangeri bliver leveret i løbet af denne uge. Jeg GLÆÆÆÆDER mig som et lille barn <3

Der var en terrasse der skulle nedlægges, for at der kan blive plads til orangeriet. Derfor skulle fliserne tages op og køres væk. Yngstedatteren var den eneste der var hjemme (pænt træls ifølge hende 😉 ) så hun måtte hjælpe til med at flytte de tunge fliser.
Og hun kan jo nok tage fat den unge dame. Mor er stolt 😀

 

Karla (vores bomuldshund) syntes hun skulle overvåge, om hele arbejdsprocessen gik som den skulle. Så hun lå på græsset og holdt øje med os. Og hvorfor ikke lige nyde solens stråler imens?

 

Nu er terrassen fjernet, belægningsstenene er leveret fra Strøjer Tegl, maskinerne til at grave fundamentet ud, er bestilt. Så NU må det gerne blive weekend igen. Da starter vi nemlig!

Vi håber på at der er blevet gravet ud og lagt belægning i løbet af weekenden.
Belægningen kommer til at fylde 28m2 så der skal lægges et par sten 😉

Jeg har valgt en mursten i lys gul/beige som belægning i orangeriet. Den er SÅ smuk. Og mursten skulle efter sigende være rigtig gode som gulv i et orangeri/drivhus. De skulle holde bedre på varmen, og det er jo perfekt i sådan et glashus man gerne vil bruge i lang tid ud på efteråret.
Nu må vi se om det passer. Jeg kommer jo helt sikker til at skabe mig en masse erfaring de næste mange år.

Jeg håber du vil følge med hele vejen 🙂

Nu mangler min kæreste kun at grave ud til el, så jeg kan få strøm i mit orangeri (hurra for at manden er elektriker af uddannelse <3 )
Tænk sig at jeg får stikkontakter i mit orangeri. Det er ikke alle og enhver forundt 😉

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.