Skøøøøn pinse

Skøøøøn pinse

Sikke dejligt vejr vi har haft den seneste uge! Metrologerne siger desværre at det slutter om et par dage….nej, lad være. Lad det gode vejr fortsætte. Jeg er blevet afhængig af det!!!

I går skulle Alfred have den store tur, inden hans 14. dags bad (tænk sig hvis man kunne nøjes med et bad hver 14. dag 😉 )
Jeg havde stillet an, ude på terrassen, med trimmebord, børster, kamme, godbidder osv. Men det vigtigste var, at jeg havde stillet parasollen op, så han og jeg ikke fik solstik, for hans pelsarbejde tager nemlig laaaaang tid: 3½ time tager det desværre, inden han er fri for filtre. Hvis disse filtre ikke er ude af hans pels, inden han kommer i bad, kommer han til at få en pels, der mest af alt minder om en uldsweater der er blevet vasket for varmt, og dermed ENDNU sværere at rede ud.

Jeg fik ordnet hans pels, og så fin han blev. Desværre havde jeg ikke lige haft helt styr på parasollens placering i forhold til solen, så min venstre skulder var blevet gevaldig branket. Avs! Nå, men det lærte mig at få mere solcreme på (som i: i det hele taget at tage solcreme på!!!) hvilket jeg blev mindet ret meget om, i løbet af natten.

 

Når Alfred nu skal være fin og sommerklar, ja så skal jeg da også 🙂
Når tæerne skal luftes i sandaler, synes jeg det kræver at tåneglene har lidt farve. Det betyder for mig, at sommeren er her, så i dag blev tåneglene malede i en smuk mørk lilla farve, så NU er det sommer.

 

Må du nyde de sidste sommerdage i denne omgang, og håbe på at den snart vender tilbage. God pinse!

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.