Snart lukker et kapitel (forhåbentligt) i mit liv

Snart lukker et kapitel (forhåbentligt) i mit liv
Snart lukker et kapitel i mit liv:
Mit hus er sat til salg. Endelig!

Efter 6 år venter jeg stadig på at der snart lukker et kapitel.

Min eksmand og jeg blev skilt i 2009 og han blev boende i huset, med aftalen om at det skulle sælges.
Tiden (læs: Krisen) gjorde at det ikke var helt så oplagt at sælge hytten, men NU er det NU 🙂

Vi sælger huset via EDC og håber på at det bliver hurtigt solgt, så vi begge kan lukke det sidste kapitel i vores tidligere fælles liv.

Du kan se huset her hvis du kunne tænke dig at bo i smukke og idylliske Strib ved Middelfart, 200 meter fra vandet i et smukt og charmerende hus. Hvis du ikke går i flyttetanker, kender du måske nogen som gør. Så tøv endelig ikke med at dele linket til mit skønne hus 🙂

Når kapitlet lukker sig, så åbner der sig allerede et nyt: Så skal jeg og pigerne videre med livet et andet sted. Vi har boet her i skønne Strib i 18 år og om ikke længe flyver den første skønne kvinde fra reden, og kort tid efter flyver den sidste. Derfor ser jeg ingen grund til at blive boende til den tid.
Planerne er lagt. De venter bare på at blive ført ud i livet 🙂

Jeg har lovet mig selv at der skal champagne på bordet når huset er solgt. Så skal jeg fejre den endelige afslutning og den nye start. SKÅL!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.