Fredag, sol, sommer og bøger

Fredag, sol, sommer og bøger

Aaaaaah hvor er der dejligt vejr i dag. Og så på en fredag. What’s not to like?

Jeg har fået slået græs, fejret begge pigers flotte 10-taller til hver deres eksamen, slikket lidt sol og fået planlagt aftensmaden. Når varmen så har lagt sig, lidt senere i aften, står den på den daglige træning i motionscenteret og SÅ er der dømt en velfortjent weekend.

IMG_8817

Jeg hygger mig med at læse bøger: For tiden læser jeg ‘Efter dig’ af Jojo Moyes og jeg lytter til Sara Blædel’s fortælling om Louise Rick.

Bogen jeg læser, er perfekt når jeg nyder solen i liggestolen. Jeg er vild med Jojo Moyes’ varme og søde fortællinger, som rører mig inde i hjertekulen. Bøgerne hun skriver, er nemme at ‘fordøje’ og perfekte til at slappe af med.

Lydbogsløsningen er super, når jeg træner i motionscenteret, og inden jeg skal sove. Hvem kan ikke lide at få læst en god historie op? 🙂 Jeg har nu lyttet til 5 af Sara Blædel’s bøger, og jeg er VILD med hendes univers om Kriminalassistent Louise Rick og hendes oplevelser. De er så spændende at jeg sommetider helt glemmer at jeg knokler der ud af i et meget varmt motionscenter 😉

Nu skal jeg jo ikke kun læse eller lytte til bøger i denne weekend. I morgen skal jeg til afsluttende prøve med Karla på sølvholdet i ‘Kørekort til Hund‘ hos DKK. I efteråret bestod vi bronzeniveauet, og i morgen består vi forhåbentligt sølv 🙂

Kryds gerne fingre, for vi vil SÅ gerne op på guldniveau 😉

Lørdag aften er der så byfest i Aborg (som den lille by ved Assens hedder, som vi flytter til om 4 uger) hvor kæresten spiller op til dans, udelukkende med 60’ermusik, med hans band. De hedder ‘Shades of the sixties‘ og er piv-dygtige – og kan naturligvis bookes 🙂

Søndag skal der vist bare slappes af 😀Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.