Sommer i september

Sommer i september

Weekend med sommer i september

En dejlig weekend med sommer i september er vel overstået, og vi fik både startet op på gårdhaveprojektet og kommet på tur. Dog ikke til Ærø som vi ellers havde planlagt – alle færgebilletter var udsolgte – så vi tog til smukke Kerteminde og spiste frokost i stedet for.

Vi spiste frokost på Tornøes Hotel ved havnen. Det smagte SUPER godt, så jeg glemte helt at tage billeder af maden, inden vi spiste 😉

Frokost

Tornøes Hotel

Det ligger rigtig fint, med en super dejlig udsigt.

Udsigt Tornøes Hotel

På den anden side af havnefronten kan man bedre se hvor smukt hotellet ligger.

Efter endt frokost gik vi en lang tur i Kerteminde og nød det smukke sensommervejr.

Projektet med gårdhaven var noget af en udfordring: Det er i det hele taget noget af et projekt jeg har sat min kæreste igang med, for vi skal kunne fjerne læhegnet når vi skal bruge pladsen i gården, når der skal repareres bil osv.
Det er ikke sådan lige til at få lavet, så min kæreste og svigerfar har virkelig været i tænkeboksen. jeg har jo haft en idé om hvordan det skal se ud, og hvilket læhegn det skal være, og så har de så skulle løse dette.
Min svigerfar har derfor speciallavet nogle hængsler så hvert fag af læhegnet kan pilles af.
Min bonussøn har fået svejset nogle stålrør der er gravet ned i jorden, så pælene til læhegnet kan stikkes der ned i – og løftes op igen – når det er nødvendigt.

Udfordringer

For at det ikke skal være løgn, så har det været udfordring på udfordring: Den første pæl der skulle graves ned, ramte selvfølgelig et afløbsrør. Kæresten rykkede hullet lidt til den ene side, men ramte ENDNU et afløbsrør. Heldigvis kunne han derefter ramme lige imellem de to rør.
Så langt så godt.

Næste rør skulle graves ned: Så ramte han et kabel til udendørslamperne! Her måtte han grave og grave, for at kunne manipulere lidt med kablet. Da det kom på plads, og han kom forbi det og skulle grave længere ned, ramte han søreme på ET NYT afløb. Men det passede LIIIIIIGE på milimeteren. Pyha.

Det tredje rør skulle ned, og det gik ok. Men så opdagede vi, at vi havde regnet forkert i forhold til de fag med læhegn vi skulle bruge. Så jeg måtte fluks bestille et nyt, i den rette størrelse. Det kan jeg forhåbentlig hente i morgen.
Så nu står projektet stille. Men mon ikke der kommer skred i det igen i morgen? 🙂

Jeg skal nok vise dig billeder fra projektet, når vi er ved at være i mål. Jeg glemte helt at fotografere i weekenden, fordi vi hele tiden blev ramt af uforudsete udfordringer.

Avs

Desværre sluttede weekenden med en spirende migræne, som desværre fortsatte i dag. Så efter endt arbejdsdag, måtte jeg have en masse luft til hovedet. Det er der heldigvis rig mulighed for her ude på landet, så jeg tog begge hunde med ud på en dejlig gåtur, og blev på gåturen inspireret til at binde en efterårskrans, da jeg fandt de skønneste små grønne æbler på turen 🙂

Jeg bliver aldrig træt af livet på landet. Tænk sig at jeg bare kan gå ud af min hoveddør, og så har jeg naturen foran mig. Jeg kan gå lange ture, med hunden løbende frit, og nyde at der er ‘højt til loftet’ og den smukkeste udsigt.

Bænk på landet Udsigt over marker Markvej på landet hunde på tur

Da jeg kom hjem, gik jeg på jagt i haven efter de materialer jeg skulle bruge, sammen med de indsamlede æbler.

Det kom der denne fine krans ud af:

Dørkrans

I morgen viser jeg dig hvordan jeg lavede kransen 🙂

Nu vil jeg smide mig på sofaen og putte med hund og kæreste.
Jeg satser på at der er styr på migrænen i morgen, så jeg atter er tip top 😉

Må resten af din aften være dejlig og lykkefyldt og at der atter i morgen er sommer i september.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.