Sommer og store maskiner i min lille have

Sommer og store maskiner i min lille have

Der er blevet sommer i min skønne lille oase af en landbohave.

Jeg har ikke været så flittig til at skrive på bloggen her i det seneste stykke tid, men det skyldes at jeg har været ret immobil på grund af en opereret fod. Jeg har derfor ike rigtig kunne bevæge mig for meget rundt, og derfor heller ikke lave det store i haven.

Jeg er dog stadig ikke helt klar med foden endnu, men nu kan jeg da humpe rundt i kort tid ad gangen. Det udnytter jeg på det groveste og bruger nu tid i haven igen 🙂

Heldigvis er jeg ikke den eneste der bor her på matriklen, så der er andre kræfter der har trådt til imens jeg har været handicappet <3

Samtidig har kæresten og bonussønnen udvidet indkørslen så der nu er plads til flere biler end der var i forvejen. Det er ikke sådan når man er en familie på 6 voksne (+ svigerbørn) Der følger efterhånden en anseelig bilpark med på den konto også 😀 Så det var vist på tide at den indkørsel blev udvidet.

Det store kavaleri blev fundet frem, og så gik de ellers i krig, de gæve gutter <3 🙂

Det har så medført at jeg har skullet give afkald på lidt af forhaven som jeg fik anlagt sidste år, men det gør ikke spor. Jeg kan nøjes med at lave små ændringer til efteråret når jeg er sikker på at min fod er helt tip top igen.

Det dejlige ved at indkørslen blev udvidet er, at den kraftige hæk mellem indkørsel og forhave er blevet fjernet. Så nu er det blevet dejligt åbent og lyst. Der er indkøbt materialer til at sætte et lavt hegn af rionet så vi stadig kan holde det afgrænset, men bevare det lette udtryk.

Når hegnet er kommet op, vil jeg vise dig det færdige resultat. Det bliver SÅ godt. Jeg ved det bare 🙂

Nu må jeg hellere hvile min fod lidt igen. Den gør lidt naller når jeg går for meget på den. Så det er tid til en pause.

Må din tirsdag aften blive helt vidunderlig <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.