Sommerferien nærmer sig

Om få uger, ringer skolerne ud til årets sommerferie. Her hos os, er der i hvert fald to unge damer som glæder sig usigeligt meget til 7 uger uden madpakker og en mor der vækker dem klokken alt for tidligt.
Pigerne starter deres ferie med deres far og hans kæreste i 3 uger. Det betyder 3 uger alene her på matriklen, sammen med vapserne naturligvis.
Da jeg skal opereres på fredag, vil jeg have OCEANER af tid til mig selv i tiden derefter. Ulempen er dog, at jeg hverken må løfte noget, ej heller køre bil, så det tyder på at kunne blive en kedelig omgang.Jeg har forberedt mig, og har lånt en del tykke bøger som jeg kan trave igennem, og mon ikke jeg kan holde til at skrive lidt på bloggen også 😉

Sidst i juli er det så min tur til at have pigerne i ferien. 3 dejlige uger, hvoraf den første af dem, skal nydes i et dejligt sommerhus på Nordsjælland. OM vi glæder os!!!! Vi skal bare slappe af, og forhåbentligt nyde lange dage ved vandet og gå lange ture i det (selvfølgelige) varme sommervejr.

Sommer og sol….vi er klar. Bring it on!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.