Sommerklipperier – når en ny frisure er en realitet

Sommerklipperier – når en ny frisure er en realitet

Jeg har i løbet af det seneste 1.5 års tid fået meget langt hår, og dermed også den samme frisure. Og underligt nok, så duer jeg slet ikke til de lange lokker, jeg trængte til en ny frisure.
Jeg har det nærmest aldrig hængende løst, for jeg bryder mig ikke om at få hår i øjnene, eller hår rundt om halsen. Derfor har jeg det nærmest altid sat op. Mit lange hår ar altid pænest lige inden jeg skal i seng (!!!) og hvilken glæde har jeg så af det?

Derfor tog jeg beslutningen om at lokkerne skulle falde, og det gjorde de så i dag!

GISP!

Det var MEGET grænseoverskridende at lade frisøren klippe de 30 – 40 cm lange lokker af. Men nu er det gjort, og resultatet er faktisk blevet godt. Jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til at se mig selv med det nye hår, og lære hvordan jeg skal style det, men i det store hele er det blevet godt.

IMG_6882

 

Som du kan se er der røget en del, men jeg kan love dig at det har lettet en del på mit hovede. Jeg har nemlig RIGTIG meget hår, og det føles ofte som om jeg render rundt med en hjelm oven på hovedet 🙂
-Og så glæder jeg mig til jeg skal i seng i aften. Så skal der hverken flettes eller laves knold eller noget som helst. Jeg skal bare hoppe direkte i putkassen … aaaahhhhhhh

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.