Sommerstemning indendøre

Sommerstemning indendøre

Min have er endnu ikke så fyldt med blomster, så jeg kan plukke vildt og uhæmmet af dem endnu. Men lidt har også ret, så jeg har plukket to søde buketter der nu står og ser rigtig flotte ud i mit køkken og i stuen.

I buketten ovenfor, har jeg en orange Dahlia / Georgine, same med Kæmpemargueritte og Lodden Løvefod. De er alle i gule/orange nuancer og lyser flot op i mit køkken.
Buketten nedenfor er også med Dahlia/Georginer, få Kæmpemargueritter samt roser og Violfrøstjerne. Denne buket er holdt i lyserøde og hvide nuancer.

Det er meget livsbekræftende for mig at kunne tage naturen med indenfor, og kan skabe lidt sommerstemning indendøre.

Jeg satser på at jeg allerede næste sommer kan høste mange flere blomster til buketter. Da er mine blomsterbede nemlig lidt mere etablerede ude i haven, og giver dermed også flere blomster til mig at plukke af 🙂

Jeg er begyndt at tælle ned til ferie: I næste uge skal der kobles af i 14 dage, så jeg håber på at vejret bliver nogenlunde: Vi skal nemlig have malet vinduer på huset, så det bliver (heller) ikke afslapningsferie til os i år. Sidste år flyttede jeg og pigerne jo sammen med min kæreste og hans søn i sommerferien, samtidig med vi skulle afholde studenter-tam-tam for min den ældste datter.
Men mon ikke vi kommer på en ‘rigtig’ sommerferie på et tidspunkt engang? Det håber jeg 🙂

Uanset om du har ferie eller stadig er på arbejde, så håber jeg du får en rigtig dejlig dag.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.